Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj138
Wczoraj180
Ten tydzień318
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 33
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008

Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 4 lata temu #836

• slaszysz
  • Expert Boarder
W dniu 13.02.2008 odbędzie się roczne spotkanie wspólnoty.
Godz. 18:30, prawdopodobnie w szkole w Krośnie - dokładna informacja będzie w liście, który wszyscy powinni otrzymać.
Mam nadzieję, że poczta nie zawali i nie przyśle zawiadomień 14. lutego

Uwaga! Dotyczy to zarówno mieszkańców bloku nr 16 jak i 18!

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #837

• też chcę przyjść
A nie da się tego zebrania chociaż o pół godziny opóźnić? Przecież ludzie pracują, zanim wrócą do domu z Poznania czy Kościana to zebranie zdąży się skończyć.

Proponuję 19.00, nawet 19.30. Inaczej nie wszyscy przyjdą.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #838

• mieszkanie bloku b
Przepraszamy ale godzina spotkania nie jest dla nas możliwa.To trochę za wcześnie dla ludzi pracy... tu w Poznaniu.. jeszcze dojazd:( Jednakże gdyby to było o godzinie nieco poźniejszej ,powiedzmy 19.30 h to bylibyśmy obecni. Pozdrawiamy:)

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #839

• slaszysz
  • Expert Boarder
Nie da się tak zrobić, żeby wszystkim dogodzić.

Zakładaliśmy, że jeśli ludzie nawet jadą z Poznania, to o 17:30 już będą po pracy, a godzina wystarczy, żeby dojechać.

Ale weźmiemy to pod uwagę - głosowanie uchwał zrobi się na koniec, żeby każdy zainteresowany mógł wziąć udział.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #840

• ;-)
No to my się dołączamy do osób które nie dadzą rady na 18.30.
19.00 to najwcześniejsza godzina która nam pasuje.
Niestety to nie czasu kiedy to każdy kończył o 15-16 pracę.
Pozdrawiamy i liczymy że ktoś napisze na forum co było na zebraniu.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #842

• B...
Hallo!

A kto przepraszam zakładał../Hm? O żadnym głosowaniu mowy być nie może:ohmy: Mamy przyjechać na końcu zebrania i od tak zagłosować nie wiadomo na co ??! Nie ma co dyskutować. Jak ta Nasza wspólnota która się dopiero buduje, ma przetrwać, to radze ...róbmy tak zebrania aby większość na nim była, bo za rok będzie po wszystkim- po wspólnocie. Naprawdę dziwie się Panu , Panie Slaszysz. Może Pan ma firme na miejscu, może nie...nie obchodzi mnie to, ale tak jak ktoś napisał- to nie czasy, że się pracowało do 15h i balanga:dry: Cóż, róbta co chceta, ale to co uchwalicie, my się pod tym nie podpisujemy. Do zobaczenia na następnym zebraniu...OBYYYYYY!godzina była normalniejsza

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #843

• ...)
Zebranie wspólnoty budynku A 13.02.2008 godzina 18.30

Zebranie wspólnoty budynku B 13.02.2008 godzina 19.30

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #846

• nati
  • Expert Boarder
wybaczcie...
dobrze by bylo, zebyscie przestali tupac noga i zwyczajnie przyszli nieco pozniej... nie wiem, czy wasze glosy wyrazaja wiekszosc i nie wiem, czy nam sie udalo strzelic dobra godzine dla wiekszosci... prawda jest taka, ze jak ludzie sie rozgadaja, to przez godzine sie nie wyrobimy, a jako przedstawicielka mlodych mam zakladam, ze do nocy wszyscy czasu nie mamy:/
co do uchwał, to nie wydaje mi się, aby były tak pokrętnie sformułowane, żeby nie mozna było z czystym sumieniem zagłosować przychodzac pozniej, a Slaszyszwi chodzilo o to, że najpierw bedziemy gadac o roznych sprawach nie zwiazych z uchwalami poddawanymi pod glosowanie...

no i najważniejsze: wybierzemy nowy Zarzad!!! ja tez sie ciesze:P

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #847

• konto skasowane
Hej ludzie kochani, bez jaj... My też pracujemy do późnych godzin, ja i tak kończę pracę wcześniej od małżonka, bo o 18.00, przecież w tych godzinach z Poznania nie dojadę w pół godziny, zwłaszcza, gdy mi przejazdy pozamykają. Chcę uczestniczyć w zebraniu, przesunięcie godziny spotkania przynajmniej o pół godziny faktycznie rozwiąże problem. A jeśli te godziny nie pasują większej liczbie mieszkańców, no to nie ma siły, trzeba się spotkać w sobotni wieczór, albo w niedzielny poranek, jak ostatnio. Proszę, niech organizatorzy spotkania jednak przemyślą tę sprawę jeszcze raz...

Aaa, PS. W której szkole w Krośnie? Bo są dwie...?

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #850

• slaszysz
Po pierwsze - nie ustalaliśmy godzin pod siebie. Jeśli o mnie chodzi, to ja mógłbym nawet wziąć dzień wolny, żeby uczestniczyć w zebraniu - bo mi na tym zależy.

Po drugie - nie mamy wiedzy, która godzina pasuje wszystkim mieszkańcom. Może ktoś woli przed 15:00, a inny po 21:00, a jeszcze ktoś tylko między 18:00 a 19:00. Ponadto osoby reprezentujące zarządcę też mają jakieś godziny pracy, więc im też nie jest obojętne o której będzie spotkanie.
A z doświadczenia wiem, że pytanie się kilkudziesięciu różnych osób, o której godzinie i jaki dzień im pasuje, powoduje że dostaje się kilkadziesiąt różnych odpowiedzi.

Tak jak wspominałem, istotne sprawy będą omawiane po 19:00, więc poczekamy na tych, co będą dojeżdzać.

W której szkole to jeszcze nie wiem, zależy gdzie się uda załatwić salę.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #851

• konto skasowane
Nie wszyscy mogą brać urlop kiedy im się podoba, Slaszysz. Zależy mi na tym spotkaniu nie mniej niż Tobie, uwierz. Skoro jednak więcej osób prosi o zmianę godziny spotkania, to chyba coś w tym jest. Zdecydowana większość pracuje do późnych godzin, dojeżdża do Poznania i nie zdąży na zebranie.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #852

• slaszysz
  • Expert Boarder
No jeśli zawiadomienie zostało wysłane, to przecież go nie zmienię.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #853

• weronicze
Niestety prawie codziennie pracuje do 20, taki zawód i nie jestem w stanie dojechac w dzień powszedni:(Dlatego mam nadzieje,ze nastepnym razem spotkanie naszej wspólnoty odbędzie się w sobotę, która zazwyczaj jeste dniem, w którym nawet najbardziej zapracowany sąsiad znajdzie chwilke czasu na zebranko:)Pozdrawiam

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #854

• nati
  • Expert Boarder
...) napisał(a):
Zebranie wspólnoty budynku A 13.02.2008 godzina 18.30

Zebranie wspólnoty budynku B 13.02.2008 godzina 19.30

tak... tyle, ze jednak bedzie jedna wspolnota:)

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #855

• miszkaniec bloku B
Jesteśmy prawie co dziennie w krośnie jakoś nic jeszcze w skrzynce nie zauważyłam. Myślę sobie że tak ważne sprawy jak zebrania powinny być awizowane listem przynajmniej z tygodniowym wyprzedzeniem. Nie rozumiem swierdzenia " że istotne sprawy będą omawiane po godzinie 19" to po co w takim razie spotykamy się już od godziny 17:30 czyżby miałobyć jakie spotkanie towarzyskie? Nie po to się będę zwalniać z pracy. Uważamy że wszytkie sprawy dotyczące naszej wsólnoty są bardzo ISTOTNE, tym badziej że jest to dla Nas z bloku 18 pierwsze spotkanie.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #856

• slaszysz
  • Expert Boarder
Nie 17:30, a 18:30.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #860

• ...)
Tak!!! Stanowimy wszyscy JEDNĄ WSPÓLNOTĘ i dziwnym trafem nie przypominam sobie żeby ktoś zadzwonił do nas, czy poruszył na forum temat dotyczący czasu COROCZNEGO SPOTKANIA ! Pytam: JESTEM MIESZKAŃCEM, CZY NIE JESTEM OSIEDLA SLONECZNE ?! MAM PRAWO GłOSU CZY NIE MAM ??!! Przykro nam, decyzje podjęto bez nas. Nie na tym polega wspólnota.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #861

• MIESZKANIEC BUDYNKU NR 18
Ja takiego zarządu, który nie liczy sie z moim zdaniem nie wybierałam A poza tym, mam płacić prawie 100 zł miesięcznie firmie, która nawet nie potrafi mnie poinformować na piśmie o zbliżającym się zebraniu ??

Jedyne co należy zrobić to zadzwonić do firmy Lider i zgłosić osobistą absencję na tak ważnym spotkaniu WSPÓLNOTY.

W przypadku dużej liczby zgłoszeń będą zmuszeni wyznaczyć ponownie termin zebrania.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #866

• Jo
slaszysz napisał(a):

A z doświadczenia wiem, że pytanie się kilkudziesięciu różnych osób, o której godzinie i jaki dzień im pasuje, powoduje że dostaje się kilkadziesiąt różnych odpowiedzi.

Chyba na tym polega rola jakiej się podjąleś, Slaszysz. Mam wrażenie, że reprezentujesz firme Lider a nie mieszkanców.
A mieszkańcy jak widac na tym forum nie sa przychylni Twojej "propozycji". Niestety sa to skutki narzuconych wyborów, ale nie znaczy to, że nie mamy juz nic do powiedzenia.

Tak się składa, że 13-go nawet nie ma mnie w Poznaniu i z tego zwolnić się nie mogę. Więc MNIE NIE BEDZIE. Nie otrzymałam jeszcze zawiadomienia, a 3-dniowe nawet uprzedzenie jest dla mnie nie do przyjęcia. Jest to brak szacunku dla naszego czasu.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #867

• .
mail-nołem adres tego wątku forum do firmy Lider

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #868

• slaszysz
  • Expert Boarder
Jo napisał(a):

Chyba na tym polega rola jakiej się podjąleś, Slaszysz. Mam wrażenie, że reprezentujesz firme Lider a nie mieszkanców.
A mieszkańcy jak widac na tym forum nie sa przychylni Twojej "propozycji". Niestety sa to skutki narzuconych wyborów, ale nie znaczy to, że nie mamy juz nic do powiedzenia.
[/quote]
Tu nie ma wszystkich, więc proszę się za nieobecnych nie wypowiadać.
Nie wiem o jakich narzuconych wyborach piszesz.

Jeśli masz sposób na dowiedzenie się od kilkudziesięciu osób - z których połowa jeszcze nie mieszka na stałe - jakie im godziny pasują, to powiedz. Mam czatować cały dzień przed obu blokami i pytać się, o której ktoś łaskawie zechce przyjść?

Chętnie zagłosuję za inną kandydaturą do zarządu, jeśli znajdą się osoby, które potrafią coś innego niż ciągłe narzekanie.

Rola zarządu polega na tym, żeby podejmował decyzje. Nie może być on ubezwłasnowolniony i z każdym drobiazgiem lecieć do każdego mieszkańca i pytać się czy on się zgadza na zakup soli, drabiny, grabi, płynu do mycia podłóg czy ustalenie godziny spotkania.

Co do zawiadomienia to nawaliła pewnie poczta. Jutro się okaże.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #869

• Jo
Chyba na zarzadzaniu się nie znasz skoro porównujesz zakup soli i organizację spotkania na którym podejmuje się decyzje. A jak dobrze rozumiem na takich spotkaniach decyduje sie o tym jakie koszy na np. zakup soli wspólnota decyduje sie ponosić.

Co do wyborów - np Lider. Ja wpływu na wybór administratora nie miałam, a jednym z jryteriów jakie bym w przetargu określała to "elastyczność". Kto komu świadczy usługę?. Stąd okreslenie "narzucony". Jak rozumiem masz inne stanowisko.

Spotkanie dotyczy 32 mieszkań, z czego 16 jest zamieszkałych. Pofatygowałes się zebrac opinie tych 16-tu?

Może wystapić konieczność spaceru, jak wiekszości nie bedzie - znalezienie sposobu - w zakresie decyzji zarządu. A poza tym piszesz, że masz doświadczenie.

Art. 23

1. Uchwały właścicieli lokali są podejmowane bądź na zebraniu, bądź w drodze indywidualnego zbierania głosów przez zarząd; uchwała może być wynikiem głosów oddanych częściowo na zebraniu, częściowo w drodze indywidualnego ich zbierania.

2. Uchwały zapadają większością głosów właścicieli lokali, liczoną według wielkości udziałów, chyba że w umowie lub w uchwale podjętej w tym trybie postanowiono, że w określonej sprawie na każdego właściciela przypada jeden głos. --> Jak to u nas jest?

Czy jako "nowi" dostaniemy info o tym co do tej pory zostało uchwalone.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #870

• -
Dzwoniła do mnie firma Lider że spotkanie zostało przesunięte na godz. 19:30<br><br>Edytowany przez: goldman, w: 2008/02/11 23:42

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #871

• ///
taaa...jestem ciekawa ilu bedzie chętnych do "nowego" zarządu - czy bedzie tak jak ostatnio - brak chętnych? Jeżeli nawet zarząd się zmieni, to ja chciałam podziekować, za to, że podejmował sie wielu działań, które zabierały w końcu prywaty czas a nagroda była tylko własna satysfakcja i narzekania ze strony niektórych mieszkańców.
Pozdrawiam,

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #872

• slaszysz
  • Expert Boarder
Jo napisał(a):
Chyba na zarzadzaniu się nie znasz skoro porównujesz zakup soli i organizację spotkania na którym podejmuje się decyzje. A jak dobrze rozumiem na takich spotkaniach decyduje sie o tym jakie koszy na np. zakup soli wspólnota decyduje sie ponosić.

Tutaj akurat pisało kilka osób, dla których godzina jest za wczesna. Skąd wiesz, czy dla innych nie jest za późna. Np. mi nie za bardzo pasuje po godz. 20:00.

Spotkanie dotyczy 32 mieszkań, z czego 16 jest zamieszkałych. Pofatygowałes się zebrac opinie tych 16-tu?

Nie, gdyż to nie ma sensu. Każdy odpowie co innego. Poza tym jak sobie wyobrażasz pytanie o godzinę 30, 60, 100 osób? A są i wspólnoty dużo większe, myślisz że ktoś biega po mieszkaniach i pyta o wygodną godzinę spotkania?

Art. 23

1. Uchwały właścicieli lokali są podejmowane bądź na zebraniu, bądź w drodze indywidualnego zbierania głosów przez zarząd; uchwała może być wynikiem głosów oddanych częściowo na zebraniu, częściowo w drodze indywidualnego ich zbierania.

2. Uchwały zapadają większością głosów właścicieli lokali, liczoną według wielkości udziałów, chyba że w umowie lub w uchwale podjętej w tym trybie postanowiono, że w określonej sprawie na każdego właściciela przypada jeden głos. --&gt; Jak to u nas jest?

Wg większości udziałów. Jeśli na zebraniu brakuje takiej większości, wtedy należy pozostałe głosy zebrać indywidualnie (ew. powtórzyć zebranie).

Czy jako "nowi" dostaniemy info o tym co do tej pory zostało uchwalone.

Myślę, że tak.

Ponadto jak ktoś tu pisał, że ktoś płaci ponad 100 zł administratorowi. Sama usługa zarządzania to ok. 1/3 stawki za metr kw., reszta to koszty utrzymania nieruchomości wspólnej, w tym sprzątanie.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #873

• .
Tutaj akurat pisało kilka osób, dla których godzina jest za wczesna. Skąd wiesz, czy dla innych nie jest za późna. Np. mi nie za bardzo pasuje po godz. 20:00.

A podobno byłeś w stanie brać choćby urlop, Panie Slaszysz.
Już się Pan mieszasz w zeznaniach??

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #874

• nati
  • Expert Boarder
/#napisał(a):
taaa...jestem ciekawa ilu bedzie chętnych do "nowego" zarządu - czy bedzie tak jak ostatnio - brak chętnych? Jeżeli nawet zarząd się zmieni, to ja chciałam podziekować, za to, że podejmował sie wielu działań, które zabierały w końcu prywaty czas a nagroda była tylko własna satysfakcja i narzekania ze strony niektórych mieszkańców.
Pozdrawiam,

wtedy nie było chętnych, bo ludzie nie wiedzieli w co się pakują, a teraz nie będzie, bo już dobrze wiedzą

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #875

• slaszysz
  • Expert Boarder
. napisał(a):

A podobno byłeś w stanie brać choćby urlop, Panie Slaszysz.
Już się Pan mieszasz w zeznaniach??

Urlop bym wziął jakby spotkanie wypadło w moich godzinach pracy.

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #876

• AA
Drogi Panie Slaszysz!

Dziękuję za informację o mającym niebawem nastąpić zebraniu, gdyby nie informacja przez Pana udzielona nie dowiedziałabym się o w/w. Ten dziadowski Lider nie raczył powiadomić mnie o terminie zebrania, za co w końcu im płacę? Guzik obchodzi mnie, że zawaliła poczta, może ma być ona jeszcze odpowiedzialna za kolkę i koklusz, tak?
To chyba jedyna pozytywna rzecz, którą dokonał Pan w swojej kadencji, całą resztę zbędę milczeniem, nie wniósł Pan nic szczególnego w działalność naszej Wspólnoty. Mam wrażenie, iż Pan jest prowadzany przez firmę Lider na przysłowiowej "smyczy", w końcu reprezentuje Pan naszą wspólnotę, a nie interes rzeczonej firmy, czyż nie? Nie dziwię się tym nieprzychylnym Panu komentarzom na forum, ludzie doskonale widzą, iż nie nadaje się Pan jako pełniący funkcję reprezentanta wspólnoty.

Jako rzeczą - krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje...

Z wyrazami szacunku

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #882

• .
Ałć... To chyba zabolało...

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #883

• nati
AA napisał(a):
Drogi Panie Slaszysz!

Dziękuję za informację o mającym niebawem nastąpić zebraniu, gdyby nie informacja przez Pana udzielona nie dowiedziałabym się o w/w. Ten dziadowski Lider nie raczył powiadomić mnie o terminie zebrania, za co w końcu im płacę? Guzik obchodzi mnie, że zawaliła poczta, może ma być ona jeszcze odpowiedzialna za kolkę i koklusz, tak?
To chyba jedyna pozytywna rzecz, którą dokonał Pan w swojej kadencji, całą resztę zbędę milczeniem, nie wniósł Pan nic szczególnego w działalność naszej Wspólnoty. Mam wrażenie, iż Pan jest prowadzany przez firmę Lider na przysłowiowej "smyczy", w końcu reprezentuje Pan naszą wspólnotę, a nie interes rzeczonej firmy, czyż nie? Nie dziwię się tym nieprzychylnym Panu komentarzom na forum, ludzie doskonale widzą, iż nie nadaje się Pan jako pełniący funkcję reprezentanta wspólnoty.

Jako rzeczą - krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje...

Z wyrazami szacunku

proszę się przedstwić, żeby można było zagłosować na Panią w nadchodzących wyborach :/

a tak nawiasem... na pierwszym zebraniu była garstka ludzi, którzy bezwiednie podnieśli łapki (z góry przepraszam tych, którzy nie mają za to pretensji do owych wybranych) w głosowaniu na kandydatury do zarządu... prosta sprawa - teraz podnieście łapki głosując na kogoś innego i przestańcie obrzucać ludzi, szczególnie anonimowo - tak jest każdy mądry (a może to nawet jedna osoba???)

nie tak dawno, na spotkaniu bloku A, wszyscy byli tacy milutcy - mam tu na myśli uwagi do kolegi slaszysza, których nie było!!!

zarząd można było zmienić w każdej chwili - skoro jesteście tacy przedsiębiorczy dlaczego nie zrobiliście spacerku po mieszkańcach i nie zebraliście się w kupę w tej sprawie?!!!

a mieszkańcy bloku B niech tak nie wykrzykują - nadszedł ich czas - zrobią z nami porządek :/ jasne, że nie wybierali zarządu - teraz wybiorą i będą mogli mieć pretensje!

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 12 mies. temu #886

• S.M.
Moi drodzy,

Nie ukrywam, że z pewnym zażenowaniem czytam powyższe wypowiedzi...
W zasadzie nie często odwiedzam tę stronkę - i w sumie nie żałuję...

Jest jednak kilka spraw, o których i ja chciałbym napisac - jeśli można...

1. Podobnie jak większość niezadowolonych - uważam, że firma LIDER nie jest organizacją non-profit, a my jako zleceniodawcy pewnych odpłatnych usług mamy pełne prawo wymagać od zleceniobiorcy poważnego traktowania!!! Dla większości z nas kwestie związane z funkcjonowaniem tzw. wspólnoty są bardzo istotne - no w każdym razie dla naszych portfeli! Skandalem jest informowanie przez zarządcę o terminie rocznego zebrania na 3 dni przed nim samym. Mało tego tłumaczenie sytuacji - problemami mosińskiej poczty - nie wydaje się zupełnie poważne.
2. To co ważniejsze jednak to fakt, iż zamiast koncentrować sie na żywotnych interesach - czytam na forum tylko o wzajemnych pretensjach itp. itd. etc... A przecież jest tyle tematów i kwestii do poruszenia - które jeśli nawet nie interesują nas samych to zainteresują na pewno nasze portfele;-)

Do zobaczenia na zebraniu
pozdr
s.m.

p.s. s.m. to skrót od szymon masłowski
spora liczba forumowiczów zdaje się jest bardzo nieśmiała...

Odp: Roczne zebranie wspólnoty - 13.02.2008 3 lata, 11 mies. temu #893

• skas.na prośbę użytk.
Prosze, prosze. Na forum krzyk a na zebraniu cisza. No poza wracającym tematem braku miejsc parkingowych - póki co na parkingu jest mnóstwo wolnych miejsc, wiec nie rozumiem po co te krzyki.
Mam nieodparte wrażenie, że niektórzy załują, iż nie są w zarządzie, bo wydaje im sie, że niewiadomo co by zdziałali. A jakoś chętnych na zebraniu nie było.... Drodzy państwo miejsca wolne są
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.10 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje