AA napisał(a):
Drogi Panie Slaszysz!
Dziękuję za informację o mającym niebawem nastąpić zebraniu, gdyby nie informacja przez Pana udzielona nie dowiedziałabym się o w/w. Ten dziadowski Lider nie raczył powiadomić mnie o terminie zebrania, za co w końcu im płacę? Guzik obchodzi mnie, że zawaliła poczta, może ma być ona jeszcze odpowiedzialna za kolkę i koklusz, tak?
To chyba jedyna pozytywna rzecz, którą dokonał Pan w swojej kadencji, całą resztę zbędę milczeniem, nie wniósł Pan nic szczególnego w działalność naszej Wspólnoty. Mam wrażenie, iż Pan jest prowadzany przez firmę Lider na przysłowiowej "smyczy", w końcu reprezentuje Pan naszą wspólnotę, a nie interes rzeczonej firmy, czyż nie? Nie dziwię się tym nieprzychylnym Panu komentarzom na forum, ludzie doskonale widzą, iż nie nadaje się Pan jako pełniący funkcję reprezentanta wspólnoty.
Jako rzeczą - krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje...
Z wyrazami szacunku
proszę się przedstwić, żeby można było zagłosować na Panią w nadchodzących wyborach :/
a tak nawiasem... na pierwszym zebraniu była garstka ludzi, którzy bezwiednie podnieśli łapki (z góry przepraszam tych, którzy nie mają za to pretensji do owych wybranych) w głosowaniu na kandydatury do zarządu... prosta sprawa - teraz podnieście łapki głosując na kogoś innego i przestańcie obrzucać ludzi, szczególnie anonimowo - tak jest każdy mądry (a może to nawet jedna osoba???)
nie tak dawno, na spotkaniu bloku A, wszyscy byli tacy milutcy - mam tu na myśli uwagi do kolegi slaszysza, których nie było!!!
zarząd można było zmienić w każdej chwili - skoro jesteście tacy przedsiębiorczy dlaczego nie zrobiliście spacerku po mieszkańcach i nie zebraliście się w kupę w tej sprawie?!!!
a mieszkańcy bloku B niech tak nie wykrzykują - nadszedł ich czas - zrobią z nami porządek :/ jasne, że nie wybierali zarządu - teraz wybiorą i będą mogli mieć pretensje!