Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj138
Wczoraj180
Ten tydzień318
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 33
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA

SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 6 mies. temu #1329

• sasiad
  • Fresh Boarder
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH NASZYCH MIESZKAŃCÓW

Jak juz prawie wszyscy państwo zauwarzyliście dewastacja nszego osiedla powoli ropoczyna sie rozkrecać---
- a to dzieciaki z innego osiedla chłasujące, albo na złość wrzycające co sie da na balkony po złosci,
- a to ktos na rowerku po nocy i po tawniku lub sikajacy gdzie popadnie nie wspomne o rodzicach z innego osiedla z dziećmi sikiajacymi pod oknami naszymi
- a to pan na motorku lub samochody po nocy nie nasze
-a to śmieciarka ktura sobie na skruty wali przez kraweżniki i to by można mnożyć takie przykłady!!!!
i jak widac wielu nam sie to nie podoba!!!

---]PROSZE PAŃSTWA nasze osiedle jest własnością prywatną naszą ! nie chodzi tu o izolowanie się od innych bo nie to mam na myśli ale chodzi o naszą własność trzeba o to dbać bo w końcu jak się to zniszczy my wszyscy za to zapłacimy....
Mam propozycje aby na naj blirzszym zebraniu wspólnoty podnieść i ustalić fakt lub nawet wcześniej;;;;

1- ogrodzenie całego terenu nie wysokim płotkiek do max 90cm
2- postawienie dwóch szlabanów na pilota z
jednej i drugiej strony osiedla (tylko dwa: wjazdy
i wyjazdy jednocześnie )
3- postawienie dwóch tablic informujacych że jest to
osiedle prywatne bo tego nikt nie wie i wielu żeczy przez to nie respektuje .

TO BY BYŁO NA TYLE -te tematy juz wielokrotnie były podejmowane zreszta, ale przez wilu z nas wysmiewane a teraz pomału widać co sie dzieje i trzeba to ruszyć i zmienic na dobre.

PROSZE O KOMENTARZE ALE POWARZNE A NIE DZIECINADE
P O Z D R A W I A M idziekuję za UWAGĘ

Odp: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 6 mies. temu #1330

Nie możemy postawić szlabanów bo na naszym terenie są lokale użytkowe (urzytkowe? jakoś przestałam być pewna...), mają swoje miejsca parkingowe itd....

Odp: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 6 mies. temu #1331

• sasiad
  • Fresh Boarder
przepraszam ale nikt nie bedzie blokował dostepu tym którzy maja lokale urzytkowe oni maja takie same prawo urzytkoiwania cześci wspólnej , co do ewentualnych klientów również mogą sobie dojść to niczemu nie przeszkadza ludzie zcznicie mysleć rozsadnie i logicznie

Odp: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 6 mies. temu #1332

• rjankes
  • Senior Boarder
Co tu dużo mówić, swoje zdanie na ten temat już wypowiedziałem. Popieram postawienie niewysokiego płotka.
Pytanie tylko czy miałby to być obszar zamknięty za budynkiem D, czy może między budynkami D i E (który ma powstać) pozostawić wolną przestrzeń i potem ogrodzić całość?

Moim zdaniem ogrodzenie terenu z 3 stron mijało by się z celem. Jeśli w przyszłości powstanie E i F to wówczas przedłuży się płotek.

Odp: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 6 mies. temu #1333

• goldman
  • Administrator
Popieram, przy okazji posiałbym żywopłot który ma dużo zalet. Płotek nie może być zbyt niski bo i tak przeskoczą.

Odp: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 6 mies. temu #1334

• JJB
  • Junior Boarder
Nie wiadomo co ładniejsze i praktyczniejsze.
Na pewno jakieś estetyczne ogrodzenie by się przydało. Jesteśmy za.
Jak pisano i tak cały czas zostanie problem ogrodzenia 4 strony.
Dwie bramki są dobrym rozwiązaniem dla ruchu kołowego.
Wszystko tonie zlikwiduje przechodniów idących na skróty i obcych użytkowników placu zabaw. Na pewno trochę to się zmniejszy. Poza tym co na to właściciele punktów handlowych na terenie.
Z tego co wiem to zaraz za krawężnikiem wokół parkingu jest już teren gminy. A 2 akacje na wprost wyjazdów nowych przy blokach 20 i 22 maja być usunięte. Może w związku tym jednej nie wycinać.

Odp: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 6 mies. temu #1335

• Sam
  • Fresh Boarder
Pytanie ile osób ze Słonecznego jest "za" a ile "przeciwko"...

Odp: SPRAWA OGRODZENIA NASZEGO OSIEDLA 3 lata, 4 mies. temu #1434

• marklar
  • Fresh Boarder
ogrodzić i zmonitorować, rozważyć firmę ochroniarską, 2-3 razy w nocy.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.92 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje