Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj121
Wczoraj180
Ten tydzień301
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 79
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

faktura za czynsz
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: faktura za czynsz

faktura za czynsz 3 lata, 7 mies. temu #1283

Mam pytanie do mieszkanców bloku Ai B:dostałam jak na razie tylko 2 faktury/rachunki za czynsz od administratora od 4 miesięcy cisza, czy mam sama sie domyslać ile płacić, czy ktos jest w podobnej sytuacji co ja.Zastanawiam sie poniewaz dwie pierwsze faktury opiewały na inne kwoty?Jak na razie nie ma monitów i nie chciałabym żeby sie pojawiły:)Pozdrawiam:unsure:

Odp: faktura za czynsz 3 lata, 7 mies. temu #1284

Ja miałam podobną sytuację. Kiedy zorientowałam się, że nie dostaję rachunków do zapłacenia(trochę to trwało:)), postanowiłam co miesiąc płacić kwotę z Uchwały. Tak robię do dziś. Nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie, więc myslę, że jest ok. Chciaz z drugiej strony jak chciałam się dopytać w Liderze o to i inne rzeczy(np. zużycie wody) - Pan, który jest zorientowany w naszej nieruchomości był nieobecny - zostawiłam swój numer, by oddzwonił - na prośbę Pani, która odebrała - to było z jakieś 4 miesiące temu - do dziś nikt sie nie odezwał. Szkoda gadać.

Odp: faktura za czynsz 3 lata, 6 mies. temu #1374

• slaszysz
  • Expert Boarder
Nie ma żadnych rachunków/faktur. Płaci się tyle ile zostaje ustalone uchwałą wspólnoty uwzględniając ew. zmiany w liczbie osób zamieszkujących mieszkanie (zaliczka na wodę oraz na śmieci od tego zależy).
Stawka za metr kwadratowy do momentu podjęcia kolejnej uchwały jest stała, więc płaci się tyle ile jest na pierwszym otrzymanym naliczeniu (każdy powinien dostać taki dokument z wyszczególnionymi pozycjami za wszystkie opłaty).
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.50 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje