| Dzisiaj | 130 |
| Wczoraj | 180 |
| Ten tydzień | 310 |
|
Witamy,
Gościu
|
|
|
# wczoraj 23:38 anonim: hahahahaaaaaa
# wczoraj 23:38 anonim: na zielonej łące kicały zające...z rzeżączką # wczoraj 23:38 anonim: i zaczął rymować bez cysterny # wczoraj 23:37 cruel: Czesto on budował chodniczki ..kaplice.. Az mu jakas belka trzasla w potylice # wczoraj 23:37 anonim: plisssssssssss # wczoraj 23:37 anonim: wymyśl coś # wczoraj 23:37 anonim: łączka - rzeżączka # wczoraj 23:37 anonim: cysterna procentow... sie czlowiek rozmarzył... # wczoraj 23:37 anonim: hahahhahaaaa # wczoraj 23:36 anonim: # wczoraj 23:36 anonim: szkoda ze z rzezaczka nie zrymowales... to takie ladne slowo # wczoraj 23:36 cruel: Kombajn zwawo kosil po tej zboza lace .. Aż się zarzad znalazl w debowej jesionce # wczoraj 23:35 cruel: Wirtualne wirusy rzecz dla niego mila.. Zszedl nie wirtualnie bo to zwykla kila.... # wczoraj 23:35 anonim: myślisz?? # wczoraj 23:35 anonim: przez bułeczkę....? # wczoraj 23:35 anonim: bedzie sie dlugo odbijac # wczoraj 23:35 anonim: ale cysterna? # wczoraj 23:35 anonim: fiolkowa nalewka # wczoraj 23:35 anonim: denaturatu # wczoraj 23:35 anonim: ciekawe # wczoraj 23:35 anonim: cysterna fiołków? # wczoraj 23:35 anonim: obawiam się, że Cruel nie gustuje w fiołkach na denaturacie.... # wczoraj 23:34 cruel: to o nati dzisiaj # wczoraj 23:34 cruel: Niestraszne jej byly tajfuny i sztormy.. Tylko jej cisnienie troszke wyszlo z normy.... # wczoraj 23:34 anonim: nie starczy na cysternę... # wczoraj 23:34 anonim: tyle ile dozorczyni, czy wiecej ? # wczoraj 23:33 cruel: Marzyl mu sie tron, swita dworakow, teraz lezy wsrod burakow. # wczoraj 23:33 anonim: wszystko przed wspolnota... mozna by uzgodnic wynagrodzenie dla cruela # wczoraj 23:33 anonim: Kampania wyborcza by sie oplacała gdyby jakas kasa z tego byla # wczoraj 23:33 anonim: cysternę czego??? # wczoraj 23:33 anonim: dobra, to ja mam pierwsze pytanie do kandydata # wczoraj 23:32 cruel: Przez cala kadencje patrzyl na chmury. Dzis nadal lezy brzuchem do gory... # wczoraj 23:32 anonim: Siekiera, motyka, piłka, nóż - pierwszy zarząd zleciał już!!! Heeeej siup!! # wczoraj 23:32 anonim: ale nie powinnismy teraz tak zrobic, ze najpierw kampania wyborcza? o nowym zarzadzie chcemy co wiedziec, co by w maliny nie wpuscil ;P # wczoraj 23:32 anonim: łubudubu łubudubu niecdh nam żyje prezes naszego klubu bedziemy spiewac:) przy cysternie:) # wczoraj 23:31 anonim: wtedy to cysternę, bo się tego bajzlu na trzeźwo nie da ogarnąć # wczoraj 23:31 anonim: wtedy damy drugą # wczoraj 23:31 anonim: wymysl epitafiufium, my damy flaszke, a ty startuj na prezesa # wczoraj 23:30 anonim: siekiera, motyka, piłka, sieci - zarząd znów ze stołka zleci!! Heeeej siup!! # wczoraj 23:30 cruel: no kurde, jak nie zainwestujesz to nie zobaczysz, czy sie zwroci # wczoraj 23:30 cruel: po trzezwemu brak slow na poprzedni zarzad # wczoraj 23:30 anonim: najpierw wymysl, zobaczymy czy warto # wczoraj 23:30 anonim: heheehe # wczoraj 23:30 cruel: dajcie flaszke to pomysle # wczoraj 23:30 anonim: moze niech cruel wymysli epitafium # wczoraj 23:29 anonim: wspomnień czar # wczoraj 23:29 anonim: dobrze, dobrze # wczoraj 23:29 anonim: mówimy o kaczkach i taczkach # wczoraj 23:29 anonim: zrobimy mu pięęęękny nagrobek # wczoraj 23:29 cruel: nie wypowiadajmy sie o poprzednim zarzadzie, niech spoczywaja w pokoju # wczoraj 23:29 anonim: wykorzysta # wczoraj 23:28 anonim: razem z linkiem do forum # wczoraj 23:28 anonim: trzeba by Majewskiemu podesłać # wczoraj 23:28 anonim: fajna rymowanka # wczoraj 23:28 anonim: hehehe # wczoraj 23:28 anonim: poprzedni wyniósł się sam, i dobrze, bo też by trzeba było taczki kupić # wczoraj 23:28 anonim: taczkach-kaczkach;) # wczoraj 23:28 anonim: tamten wyniesiemy na taczkach # wczoraj 23:27 anonim: no pewnie # wczoraj 23:27 anonim: idziemy do zarządu?? # wczoraj 23:27 anonim: jacy my pomysłowi, no # wczoraj 23:27 anonim: potem bedzie tu tyle policji ze juz ochrona niepotrzebna # wczoraj 23:27 anonim: otóż to # wczoraj 23:26 anonim: w rzeczywistości, to może trafią już za pierwszym razem... # wczoraj 23:26 anonim: ale ale, chyba raz wystarczy? ze odwiedzą? # wczoraj 23:26 anonim: z założenia codziennie # wczoraj 23:26 anonim: ale jest warunek - kaczki nas codziennie odwiedzają, inaczej zakładamy muldy # wczoraj 23:25 anonim: to co, rozumiem ze problem muld mamy rozwiazany? # wczoraj 23:25 anonim: po, rzecz jasna, po # wczoraj 23:25 anonim: a jak nie spudłują, to i fajerwerki będą # wczoraj 23:25 anonim: ale ze na przyjecie kaczek, czy...po... # wczoraj 23:24 anonim: będzie impreza lepsza niż dożynki # wczoraj 23:24 cruel: hehehe, jeden pies(kaczka) # wczoraj 23:24 anonim: wlasnie # wczoraj 23:24 anonim: a nie o zarzadzie:| # wczoraj 23:24 anonim: o kaczkach mówimy, nie o zarządzie ;/ # wczoraj 23:24 anonim: to bylo o kaczce chyba :| # wczoraj 23:23 anonim: o tak...przeciez je zapraszamy serdecznie...kaczki znaczy # wczoraj 23:23 anonim: cała Mosina się zbiegnie podziwiać to dziwowisko # wczoraj 23:23 cruel: nie podlizujcie sie zarzadowi bo i tak nic z tego:) # wczoraj 23:23 anonim: jako osiedle przychylne obecnie nam miłościwie panującym.... # wczoraj 23:22 anonim: opiszą nas w "fakcie" # wczoraj 23:22 anonim: i naukę jazdy - zawsze trafią, w co trzeba # wczoraj 23:22 anonim: no baaa # wczoraj 23:22 anonim: takimi pełnoletnimi BMW? # wczoraj 23:21 anonim: zaprosimy* # wczoraj 23:21 anonim: i zaprimy chłopaków z BMW # wczoraj 23:21 anonim: musimy jakos priorytety ustawić # wczoraj 23:21 anonim: a fakt... # wczoraj 23:21 anonim: "wejscie grozi odstrzeleniem" # wczoraj 23:21 anonim: no nieeee, przeciwnie - jak nie ma muld, to kaczki zapraszamy serdecznie... # wczoraj 23:20 cruel: z ziemi polskiej do wolskiej # wczoraj 23:20 anonim: poustawiamy tabliczki "kaczkom wstep wzbroniony" # wczoraj 23:20 anonim: znaczy, politycznie będzie? # wczoraj 23:20 anonim: czemu nie, siebie oszczędzimy # wczoraj 23:20 anonim: na kaczkach? # wczoraj 23:19 anonim: no to dalej, poużywamy sobie # wczoraj 23:19 anonim: wiedziałem ze jakis niezadowolony sie znajdzie # wczoraj 23:19 anonim: aaa, kaczek też??? To ja jestem PRZECIW # wczoraj 23:18 meb: test # wczoraj 23:18 anonim: kaczek # wczoraj 23:18 cruel: bywaj, meb;) # wczoraj 23:18 anonim: domowych # wczoraj 23:18 meb: dobranoc # wczoraj 23:18 meb: # wczoraj 23:18 anonim: kur... # wczoraj 23:17 anonim: królików # wczoraj 23:17 anonim: psów # wczoraj 23:17 anonim: kotow.. # wczoraj 23:16 anonim: Muldy są wkurzajace i nikomu nie bedzie sie chciało tu wjeżdzac. Dzieciaków nikt nie porozjeżdża. # wczoraj 23:15 cruel: mozemy tez fotoradar postawic i zarabiac sianko na mandatach, jak ktos przekroczy 10 km/h # wczoraj 23:15 cruel: ja juz przestalem sie zrec, nie bede sie wiecej wdawal w dyskusje, ktore nic nie wnosza # wczoraj 23:15 anonim: He he, i nie oznaczone, jak sobie poroz... fury to się nauczą ;P # wczoraj 23:14 anonim: dobra, postaram się dopasować # wczoraj 23:14 anonim: I najlepiej mało "łagodne" # wczoraj 23:13 anonim: Metalowe? Czy może takie plastikowe, może tańsze? # wczoraj 23:13 anonim: blok A vs blok A # wczoraj 23:12 anonim: przeciwko komu dzisiaj, bo jestem nie w temacie? # wczoraj 23:12 anonim: poczekajcie chwilę, niech przeczytam całość, to się przyłączę i też będę ujadać # wczoraj 23:11 anonim: ooo, znów się żrecie? # wczoraj 23:08 nati: nie martw sie... tesat przy "anonimie" ma 90% anonimow # wczoraj 23:08 anonim: goldman - to jest nie fair - dlaczego przy moim nicku nadal wyswietla sie domena? # wczoraj 23:06 nati: roznego typu sa... metalowe sa chyba najtansze # wczoraj 23:06 nati: zeby od razu kazdy kto chce sobie smignac przez nasz teren rezygnowal # wczoraj 23:06 cruel: nati.. EOT, ja juz swoje powiedzialem # wczoraj 23:06 anonim: a z czego te muldy? # wczoraj 23:05 nati: tak z dwa metry od poczatku dzialki # wczoraj 23:05 anonim: 10 # wczoraj 23:05 anonim: ile ma być garbów? # wczoraj 23:05 nati: muldy powinny byc przy kazdym wjezdzie chyba # wczoraj 23:05 anonim: postanowilam sie ujawnic # wczoraj 23:05 nati: no, a my mielismy inne # wczoraj 23:05 cruel: ktora miala odmienne zdanie # wczoraj 23:05 anonim: idę, dobranoc - i Wam radzę to samo # wczoraj 23:05 anonim: MULDY! MIELISMY GADAC O MULDACH! # wczoraj 23:05 nati: to Ty zaczales oskarzajac mnie o "pokatne" dogadywanie sie z liderem # wczoraj 23:04 cruel: na poprzednim zebraniu wspolnoty zakrzyczalyscie moja zone # wczoraj 23:04 anonim: zaczyna się robić nudno, i chamsko # wczoraj 23:04 cruel: nie mam kota # wczoraj 23:04 nati: nie odwracaj kota ogonem # wczoraj 23:04 anonim: oho - kobieta się denerwuje, bo zaczyna epitetami obrzucać - przywilej bab z racji braku pięści, gdy zabraknie argumentów # wczoraj 23:04 nati: przed Toba nie chce blyszczec... boje sie co musialabym zrobic # wczoraj 23:03 cruel: niech Ci bedzie # wczoraj 23:03 cruel: jasne;) bron sie atakujac i wyzywajac:) # wczoraj 23:03 nati: do klamcow mam zawsze... # wczoraj 23:02 cruel: a ze bylas osoba publiczna w pewnym sensie to nie miej pretensji... # wczoraj 23:02 meb: goldman: może warto by ograniczyć liczbę wypowiedzi anonimowych z danego ip do X na godzinę - trudno się połapać w wypowiedziach jak 3 anonimów się przekrzykuje # wczoraj 23:02 nati: wpisze sobie do cv # wczoraj 23:02 cruel: nati, bo tylko to jako przedstawiciel wspolnoty zalatwilas od a do z # wczoraj 23:02 anonim: Anonim, nie żartuj, facet by się zanudził.... # wczoraj 23:01 nati: ja nie zaczelam tego tematu, ale widocznie cruelowi tylko z nim sie kojarze # wczoraj 23:01 cruel: ehhh, szkoda lacza marnowac na ten temat # wczoraj 23:01 anonim: a komuś ostatnio wytykała schizę na ten temat # wczoraj 23:01 anonim: cruel i nati - umowcie sie na kawe roztrzasac prywate # wczoraj 23:00 nati: oczywiscie muldy kola mnie w oczy :| # wczoraj 23:00 anonim: a dopóki Nati nie przyszła, nie było mowy o chodniczku..... # wczoraj 23:00 cruel: pa # wczoraj 23:00 cruel: tak, jak przed wieloma innymi problemami? # wczoraj 23:00 cruel: hehe, temat nie pasuje to uciekamy? # wczoraj 23:00 nati: pa # wczoraj 23:00 nati: przykladam sie do muld # wczoraj 23:00 nati: jezeli byles na zebraniu w suszarni, dawno temu, to wiesz kto pierwszy poruszyl ten temat... byl to mezczyzna, a nie jedna z naszego kolka rozancowego, jezeli o to ci chodzi # wczoraj 22:59 anonim: muldy, zgadzam się - może skończą się wyścigi sąsiadów po naszych chodniczkach # wczoraj 22:59 cruel: jak snieg popada mozna na snowboardzie po nich jezdzic, wiekszy fun # wczoraj 22:59 cruel: muldy dobra rzecz # wczoraj 22:59 anonim: po cholere roztrzasacie ten chodniczek?? cruel - skoro ktos go przeglosowal, to widocznie bez niego nie mogl zyc - pogadajmy o muldach # wczoraj 22:59 anonim: dwojga* # wczoraj 22:59 anonim: dla dwojaga, Cruel - wszyscy wiedzą, kto tam parkuje # wczoraj 22:58 cruel: konkretnie 3 osob # wczoraj 22:58 cruel: nati... powiedz otwarcie jakich sasiadow... bo zdaje mi sie, ze ja chyba wiem # wczoraj 22:58 nati: a po co my ja wogole tworzymy?! dla nas - sasiadow!!! # wczoraj 22:58 anonim: na zebraniu, pamiętam, proponowano w tamto miejsce niziutki żywopłot, z bukszpanu czy czegoś tam, jako barierę ochronną # wczoraj 22:58 nati: wspolnota sklada sie z sasiadow # wczoraj 22:57 anonim: a swoja droga - umowa, ze jak cos dotyczy jednego bloku, to reszta jest w domysle 'za' jest troche smieszna - to jak teraz z kolei blok B wymysli sobie basen na dachu to tez to przejdzie? # wczoraj 22:57 cruel: czyli sa rowni i rowniejsi, tak? # wczoraj 22:57 cruel: wlasnie, na zyczenie Twoich sasiadow(znajomych) # wczoraj 22:57 anonim: znaczy, miało być - po co po piachu? # wczoraj 22:57 nati: chodniczek byl na zyczenie moich sasiadow, ktorzy mieli utrudnione przejscie z samochodu do klatki schodowej... poza tym zielen w tamtym miescu byla mocno zmarnowana i nie mala sensu - piach z placu zabaw ja zasypywal... ale to bylo juz powiedziane na zebraniu # wczoraj 22:57 anonim: w szpilkach nogi się wydłużają # wczoraj 22:56 anonim: po co w szpilkach? przecież dookoła jest może ze czterdzieści metrów # wczoraj 22:56 anonim: to pogadajmy o muldaqch, ile i gdzie # wczoraj 22:56 anonim: sprawa chodniczka zaczyna juz mi bokiem wychodzic # wczoraj 22:56 anonim: a idź w szpilkach przez piach na placu zabaw # wczoraj 22:55 anonim: Nati - uczciwie - PO CO był ten chodniczek? Wyjaśnij, żeby skończyć temat # wczoraj 22:55 cruel: i to nie jest tylko moja opinia... # wczoraj 22:55 cruel: nie wiem, co Toba kierowalo, nie wnikam... mialas swoje 5 minut i ich nie wykorzystalas # wczoraj 22:55 nati: prosze nie klam wiecej na moj temat # wczoraj 22:55 anonim: to zaprezentuj lepsze # wczoraj 22:55 nati: mam dosc cruelu... zyjesz w swiecie fantazji # wczoraj 22:55 nati: no tak... rzeczywiscie... wszyscy by mnie opieprzyli za to, ze prezentuje lepsze dla nich oferty # wczoraj 22:54 cruel: przypomnij sobie ostatnie zebranie... # wczoraj 22:54 anonim: nie był potrzebny # wczoraj 22:54 cruel: i wolalas przylaczyc sie do grupy tych krzyczacych? # wczoraj 22:54 cruel: moze sie balas opinii innych i tego, ze Cie zakrzycza? # wczoraj 22:53 anonim: ale to już po fakcie więc po co to wyciągać????????????????????????????????????? # wczoraj 22:53 cruel: nati, nie wiem jaki # wczoraj 22:53 cruel: a po co chodniczek? po to, ze komus nie chcialo sie obejsc paru metrow wokol placu zabaw? # wczoraj 22:53 anonim: mamy prawo głosu , faktycznei był im potrzebny ... # wczoraj 22:53 meb: z dedykacją dla bywalców czata: «link» # wczoraj 22:53 nati: powiedz mi jaki mialabym interes w placeniu liderowi, gdybym wiedziala, ze mniej moge placic za mieszkanie? # wczoraj 22:53 anonim: słusznie, chodniczek już po musztardzie # wczoraj 22:53 anonim: nie koniecznie # wczoraj 22:52 anonim: wszyscy byli za chodniczkiem, bo taka była umowa - jak coś dotyczy jednego bloku, to reszta się nie wtrąca, tylko przytakuje # wczoraj 22:52 anonim: sprawa chodnika - już po fakcie, zastanówcie się lepiej przed następnym głosowaniem, żeby nikt nikomu nic nie wypominał # wczoraj 22:51 cruel: ale Tobie bylo wygodniej podkulic ogon i dalej chodzic na pasku Lidera # wczoraj 22:51 anonim: Fakt jest taki, ze nie podoba nam sie dotychczasowy Administrator. ps. A bylismy za chodniczkiem przy bloku A, -niech sie ciesza # wczoraj 22:51 cruel: ze te oferty byly zebrane po to, bys Ty, jako czlonek zarzadu mogla przedstawic je na zebraniu # wczoraj 22:51 anonim: komu zależy na zdaniu zarządu?? to zarząd jest dla ogółu, a nie ogół dla zarządu, ludzie!!! # wczoraj 22:50 cruel: nati... nie bede dalej ciagnal tematu bo Ty i tak nie rozumiesz # wczoraj 22:50 anonim: nati, wyjaśnj - ostatnie zdanie po polsku Ci nie wyszło # wczoraj 22:50 nati: a wiec tobie zalezy na zdaniu zarzadu i przed szereg wychodzic nie bedziesz i dbac o swoje finanse? przestan plesc # wczoraj 22:49 anonim: jakby nie właził na stołek po plecach innych, to może by i znalazł # wczoraj 22:49 anonim: albo chociaż głosować przeciwko dziwnym "planom" # wczoraj 22:49 cruel: tak, jak z reszta cala mase innych rzeczy, procz chodniczka dla kolezanek # wczoraj 22:49 anonim: a fakt, zarząd miał się tym zająć # wczoraj 22:49 anonim: właśnie # wczoraj 22:49 anonim: trzeba znaleźć nowego zarządcę i tyle # wczoraj 22:49 anonim: właśnie # wczoraj 22:48 anonim: dosyć tego, bo znów cała nocka zejdzie na jazdy o ofertach # wczoraj 22:48 cruel: stwierdzilem, ze jak Ty jako zarzad masz to w dupie to ja przed orkiestre wychodzil nie bede # wczoraj 22:48 nati: anonim juz sobie odpowiedzial w glowie na swoje pytanie i nie zamierzam z nim dyskutowac... nie jestem psychologiem # wczoraj 22:48 cruel: raz wyslalem... mail pozostal bez odpowiedzi # wczoraj 22:47 nati: skoro wysylales mi mejla, to dlaczego przy kazdym zapytaniu o oferty mowiles, ze wkrotce je zobacze... gdybys wyslal, to chyba zwrocilbys mi uwage na to, czyz nie? # wczoraj 22:47 cruel: zrobilem plik w excelu z porownaniem i poslalem go nati... bez odzewu # wczoraj 22:47 anonim: Nati, znamy to - jest prawda, cała prawda i gówno prawda. Ty którą przedtawiasz? # wczoraj 22:47 meb: ale przynajmniej mozna by połączyć twoje wypowiedzi z xywką, drogi anonimie # wczoraj 22:47 anonim: meb, cruel i nati sie znaja :F # wczoraj 22:47 cruel: tracilem czas i pieniadze na telefony do firm zarzadzajacych # wczoraj 22:46 nati: a wiesz cos o prawdzie? # wczoraj 22:46 anonim: co za róznica czy się jest zalogowanym czy nie, skoro się nie znamy # wczoraj 22:46 cruel: prawda kogos najwidoczniej boli # wczoraj 22:46 cruel: nic sie nie zaczyna, meb # wczoraj 22:46 anonim: ale kto? # wczoraj 22:46 anonim: znowu się zaczyna :/ # wczoraj 22:46 meb: simon says: zaloguj się # wczoraj 22:45 meb: zaloguj się # wczoraj 22:45 anonim: nie # wczoraj 22:45 meb: nie szkoda wam energii? # wczoraj 22:45 anonim: Nati, to Ty się przestań wreszcie rzucać o wszystko - cały czas gówno robiliście i tylko miałaś wiecznie tysiąc uwag do innych. Teraz siądź na tyłku i czytaj, co mądrzy mówią, bo było dobrze, zanim przyszłaś # wczoraj 22:45 meb: eh, znów przepychaniki # wczoraj 22:45 cruel: wyslalem Ci maila w lipcu zeszlego roku # wczoraj 22:45 nati: no i nie zrobiles tego # wczoraj 22:44 cruel: rozmowa byla inna... ja zbiore oferty i przekaze je Tobie # wczoraj 22:44 nati: prosze cie # wczoraj 22:44 nati: cruel byl tak napalony, ze sam sie ofiarowal... nie zamierzalam mu przeszkadzac # wczoraj 22:44 cruel: bo bylo Ci nie na reke wykopanie Lidera # wczoraj 22:44 meb: # wczoraj 22:44 meb: nati, nie poprawiaj się tak gorliwie, zrozumielismy # wczoraj 22:44 cruel: nati... przyznaj sie lepiej, ze olalas tego maila # wczoraj 22:44 anonim: niemoralna propozycja:D # wczoraj 22:43 anonim: od kiedy ktoś spoza zarządu miał się zamować robotą, która do zarządu należała? # wczoraj 22:43 cruel: przy montazu sieci kablowej mozna to bylo zrobic # wczoraj 22:43 nati: łaski # wczoraj 22:43 nati: przestan mi wciskac kit z laski swojej # wczoraj 22:43 cruel: nie, nie bede # wczoraj 22:43 anonim: u nas? # wczoraj 22:43 anonim: Cruel, mamy pytanie :Czy TY bedziesz instalował ten moniotring osiedlowy ? # wczoraj 22:43 nati: przed zebaniem jesienia powiedziales, ze 10 ofert przyniesie twoja waleczna malzonka na zebranie... i nic # wczoraj 22:43 anonim: proszę o powagę # wczoraj 22:42 anonim: to ja proponuje wynajac cruela na parkingowego - po znajomosci moze wezmie mniej # wczoraj 22:42 meb: grrrrr, no tak, ale załóżmy, ze ktoś ci się w nocy do samochodu włamuje, to co ci po samoistnym monitoringu? # wczoraj 22:42 nati: i nic # wczoraj 22:42 anonim: Nati, była o tym mowa tutaj, też pamiętam! # wczoraj 22:42 nati: po zebraniu w lutym ubieglego roku umuwilismy sie ze szukasz nowego zarzadcy # wczoraj 22:42 anonim: nawet w mieszkaniach? to ja nie chcę # wczoraj 22:42 cruel: nati... moze nie chcialas dostac # wczoraj 22:42 cruel: i nie zdarzylo sie, by cokolwiek sie dzialo w nocy # wczoraj 22:42 cruel: w nowym tomyslu odpalilismy monitoring na osiedlu # wczoraj 22:42 nati: nigdy nie dostalam ani jednej oferty od ciebie!!! # wczoraj 22:42 anonim: to ja kobieta jestem i wiem # wczoraj 22:42 nati: przepraszam... myslales moze, ze mi umknie drogi cruelu... # wczoraj 22:42 anonim: to sie dzieje samoistnie ..meb # wczoraj 22:41 cruel: jest kupiony multiplexer... # wczoraj 22:41 anonim: a w pracu nie mam tesatu # wczoraj 22:41 meb: cruel, a kiedy chcesz spać skoro w nocy będziesz monitorował parking? # wczoraj 22:41 anonim: tyle że jak jestem w domu i oglądam tesat to i w okno mogę kuknąć # wczoraj 22:41 anonim: zawsze w kazdym miejscu widzisz sobie chalupe i parking # wczoraj 22:41 cruel: mozna zrobic cos takiego: «link» # wczoraj 22:41 anonim: stary zarząd wszystko olewał, taka prawda # wczoraj 22:41 anonim: mzna zrobic wglad na stronie # wczoraj 22:41 cruel: ale stary zarzad wspolnoty olal temat # wczoraj 22:41 anonim: hahhahaaa # wczoraj 22:40 anonim: tak # wczoraj 22:40 anonim: i ta Rosjanka z bloku C # wczoraj 22:40 cruel: tak, by kazdy mogl sobie wlaczyc na wybrany kanal i obserwowac parking # wczoraj 22:40 anonim: o właśnie, kaloryfer też dostał nogi # wczoraj 22:40 anonim: no dokladnie # wczoraj 22:40 anonim: i grzejniki w bloku b # wczoraj 22:40 anonim: a te grzejniki z bloku B # wczoraj 22:40 cruel: kiedys proponowalem, by tesat w ramach dobrych ukladow ze wspolnota na wlasny koszt zalozyl monitoring i wpial do sieci kablowej # wczoraj 22:40 anonim: no wlasnie # wczoraj 22:40 anonim: a do piwnicy kto się chciał włamać, hę? już zapomnieliście? # wczoraj 22:40 anonim: czy to nie przypadkiem jakies rozgrywki gangow z bloku A?^^ # wczoraj 22:40 anonim: po stokroć tak # wczoraj 22:40 anonim: nem jeden kołpak # wczoraj 22:40 anonim: tak # wczoraj 22:40 anonim: i iglaczki # wczoraj 22:39 anonim: a mi drzewka obok bloku # wczoraj 22:39 anonim: a komu kołpaki buchnęłi? # wczoraj 22:39 anonim: trzy # wczoraj 22:39 cruel: a mi alufelgi ;/ # wczoraj 22:39 anonim: ja też się zgadzam # wczoraj 22:39 cruel: 2 autka ludziom z bloku A juz probowano zrobic # wczoraj 22:39 anonim: tak # wczoraj 22:38 anonim: tak # wczoraj 22:38 cruel: ogrodzenie dobra rzecz # wczoraj 22:38 cruel: dobra, koniec zartow # wczoraj 22:38 meb: wybieramy delegata # wczoraj 22:38 anonim: jak przeskoczy przez płot, będzie idealnym kandydatem - fach już ma, kabelki # wczoraj 22:38 meb: właśnie się odbywa # wczoraj 22:38 anonim: Kiedy to zebranie? # wczoraj 22:38 cruel: jasne, potem bede skakal przez plot # wczoraj 22:38 anonim: głosuję na # wczoraj 22:37 anonim: skoro popiera ogrodzenie to niech będzie prezydentem # wczoraj 22:37 anonim: a że niektórzy zazdrośni, to skaczą do gardziołka # wczoraj 22:37 cruel: bedzie wiadomo, komu odciac neta za nieprawomyslne glosowanie na zebraniu # wczoraj 22:37 meb: bo połowa anonimów to boty, które gadają o cruelu - chce zdobyć popularność, zostać prezydentem i przeforsować ogrodzenie # wczoraj 22:37 anonim: to i ma wokół siebie wianuszek # wczoraj 22:37 anonim: a co się dziwisz? dusza towarzystwa i jedyny odważny # wczoraj 22:36 cruel: hehehe, zostales zdemaskowany # wczoraj 22:36 anonim: spoko ja nawet nie wiem kto to # wczoraj 22:36 meb: no wiem wiem # wczoraj 22:36 anonim: zauwazyliscie, ze wszystko na tym czacie kreci sie wokol cruela? # wczoraj 22:36 cruel: a kiedys goldman zrobil dziure i wszystko bylo widac:) # wczoraj 22:36 anonim: ale on jeden potrafi sie odezwac do sasiada i zyczliwie cos zagaic # wczoraj 22:36 meb: to ja się może wyloguje # wczoraj 22:36 cruel: meb # wczoraj 22:36 anonim: dlatego musimy być grzeczni, bo jak podpadniemy, to nam neta utnie i cicho będzie na słoneczku # wczoraj 22:36 anonim: nie tylko # wczoraj 22:35 meb: w sensie, wszystkim czarne skrzynki podrzuca? # wczoraj 22:35 anonim: nas tez # wczoraj 22:35 anonim: cruel tu wszytkich zna # wczoraj 22:35 meb: cruel: no dobra, ty się przedstawiłeś; ale skąd ty wiesz kim ja jestem? podglądasz ipki? ;P # wczoraj 22:35 anonim: oj, anonim, domyśl się # wczoraj 22:34 anonim: jakis szyfr poprosze # wczoraj 22:34 anonim: spotkanie po latach... NK się chowa # wczoraj 22:34 cruel: a tak apropo slonia... kablowka na wsi jest tylko dlatego, ze tu mieszkam # wczoraj 22:33 anonim: ja tez chce # wczoraj 22:33 meb: # wczoraj 22:33 meb: no raczej # wczoraj 22:33 cruel: juz wiesz? # wczoraj 22:33 anonim: juz nie jestesmy # wczoraj 22:33 meb: przepraszam uniżenie! # wczoraj 22:33 anonim: Meb, przyznaj się, co robiłeś z Cruelem? # wczoraj 22:33 cruel: hehehehehehehehhehe # wczoraj 22:33 meb: oz w morde |
|
|
|