Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj133
Wczoraj180
Ten tydzień313
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 70
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Archiwizacja LiveCHATa - cześć dziewiąta
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Archiwizacja LiveCHATa - cześć dziewiąta

Archiwizacja LiveCHATa - cześć dziewiąta 3 lata temu #1551

• goldman
  • Administrator
# wczoraj 22:33 anonim: buahahhahaha
# wczoraj 22:33 anonim: my tez cicho nie bedziemy
# wczoraj 22:33 meb: lol
# wczoraj 22:32 anonim: ni epowaga
# wczoraj 22:32 cruel: hehehe, mala, czarna skrzynka z napisem motorola
# wczoraj 22:32 anonim: aaacha
# wczoraj 22:32 meb: wybacz, nic nie kumam
# wczoraj 22:32 anonim: w sob o 9 rano to meb lezal w lozku:D
# wczoraj 22:32 anonim: ?
# wczoraj 22:32 cruel: sobota, 9 rano
# wczoraj 22:31 cruel: meb, tak
# wczoraj 22:31 anonim: prwdzw twrdzl n zwj smglsk!
# wczoraj 22:31 meb: cruel, tak?
# wczoraj 22:31 anonim: nakońcudostaniemyzeza
# wczoraj 22:31 anonim: i jeden komentarz będę pisać pół godziny
# wczoraj 22:31 meb: kolejny anonimn niech zamienia samogłoski na cyfry
# wczoraj 22:31 anonim: czy SD płaci za korytarze?
# wczoraj 22:30 anonim: dlarozpoznaniabędęwszystkopisaćbezspacji
# wczoraj 22:30 anonim: ile mają powierzchni same mieszkania z piwnicami? czy te 3943,86 to są też kortarze?
# wczoraj 22:30 cruel: meb, poznalismy sie nawet osobiscie
# wczoraj 22:29 anonim: wolę sięnie ujawniać i drzeć pyska z ukrycia
# wczoraj 22:29 meb: lol
# wczoraj 22:29 anonim: oo nie - bo po mnie też tak pojadą, jak po Cruelach
# wczoraj 22:29 cruel: wniesienie sprawy kosztuje 80 pln
# wczoraj 22:29 meb: wreszcie poznam Darth Cruela
# wczoraj 22:29 cruel: a jak trzeba bedzie to uchwale mozna w sadzie uwalic
# wczoraj 22:29 meb: o, bożena! zalogujcie się, bo się połapać nie można
# wczoraj 22:28 cruel: gdzies mam opinie tych, ktorym sie to nie podoba
# wczoraj 22:28 anonim: z charakterem
# wczoraj 22:28 anonim: wreszcie ktoś
# wczoraj 22:28 anonim: brawo
# wczoraj 22:28 cruel: i bede darl morde
# wczoraj 22:28 cruel: bede
# wczoraj 22:28 anonim: i zarejestrował działki jako całość
# wczoraj 22:28 anonim: bardzo prosimy drogiego kolege Cruela , aby był na najbliższym zebraniu...
# wczoraj 22:28 anonim: nie możemy oddzielić - tutaj znowu SD dał ciała
# wczoraj 22:27 anonim: i po sprawie
# wczoraj 22:27 anonim: wciąż będą właścicielem - klatki schodowej i sklepów, chociażby
# wczoraj 22:27 anonim: możemy oddzielić te wspólnoty
# wczoraj 22:27 anonim: ale ja mam plan tylko dot. 4 budynków o reszcie nie wspominają
# wczoraj 22:27 anonim: zresztą, w tej chwili tak się to pozmieniało, że też się gubię
# wczoraj 22:27 anonim: racja, pozostaje jednak teren
# wczoraj 22:26 anonim: co w zarzadzie pewnie maja
# wczoraj 22:26 anonim: ale wspólnota dotyczy tylko 16, 18, 20 i 22
# wczoraj 22:26 anonim: ale przeciez jeszcze nic nie zostalo przeglosowane - czy ktos ma jednak przecieki jakie beda wyniki?;P
# wczoraj 22:26 cruel: przeciez to oczywiste, ze Bolewscy nie dadza Liderowi zrobic krzywdy i odwrotnie... oczywiscie nasztm kosztem
# wczoraj 22:26 anonim: te, które planują - tereny
# wczoraj 22:26 anonim: Żadamy zwrotu choinek spod bloku B !
# wczoraj 22:26 anonim: debilne uchwały można obalić w sądzie
# wczoraj 22:26 anonim: dwa bloki? które?
# wczoraj 22:25 anonim: dwa bloki plus sklepy
# wczoraj 22:25 cruel: nie lepiej byloby sie jakos zebrac do kupy i przeglosowac debilne uchwaly?
# wczoraj 22:25 anonim: a jak na razie, Bolewscy wciąż mają większość
# wczoraj 22:25 anonim: a ile ma Swój Dom?
# wczoraj 22:25 anonim: liczy się ten, kto ma większąpowierzchnię, czyli większy udział
# wczoraj 22:25 cruel: caly ten Lider i pociotki to jedna, wielka klika, ktora zarabia na nas mase siana
# wczoraj 22:25 anonim: dla przykladu o niektórych "planach" dowiadujemy sie jako mieszkańcy i własciciele na końcu...
# wczoraj 22:24 anonim: niestety, drogi anonimie, nie liczy się większość
# wczoraj 22:24 anonim: ale może z bogatym wyposażeniem....
# wczoraj 22:24 cruel: wiec wlasnie
# wczoraj 22:24 anonim: tyle to nawet helikopter nie kosztuje, Cruel
# wczoraj 22:23 cruel: razem wyszlo im od 16 mieszkan ponad 1000, tyle to nawet limuzyna ze Sremu nie kosztuje
# wczoraj 22:23 anonim: ale liczy się większość
# wczoraj 22:23 anonim: niestety developer jak sie okazuje , a sa na wszystkich zebraniach , maja wieeele do powiedzenia
# wczoraj 22:23 anonim: może właśnie rozmawiamy z panią B.?
# wczoraj 22:23 cruel: policzcie... notariusz wzial od kazdego z Was po kilkadziesiat zlotych za dojazd, akty podpisywane byly hurtem jednego dnia
# wczoraj 22:23 anonim: jak to, skąd?? kawka, ciasteczka, Nati powiedziałą wprawdzie niezły żart, ale tak naprawdę nikt nie wie, kto z kim w jakiej komitywie siedzi
# wczoraj 22:22 anonim: mozna to sprawdzic jakoś , zweryfikowac ?
# wczoraj 22:22 anonim: zarabiają jak i gdzie mogą to normalne, ale teraz już nie mają tyle do powiedzenia więc skąd te obawy?
# wczoraj 22:21 anonim: tak jak notariusza
# wczoraj 22:21 anonim: bo nam znajdą znowu jakichś pociotków
# wczoraj 22:21 anonim: zaznaczam, zarząd, a nie Bolewskich
# wczoraj 22:21 anonim: tak, proponuję internetową petycję
# wczoraj 22:20 anonim: trzeba zmusić zarząd wspólnoty, żeby się tym zajął
# wczoraj 22:20 anonim: a metraż wynosi 3943,86 (to chyba całość 4 bloki)
# wczoraj 22:20 anonim: przetarg byłby dobrą sprawą
# wczoraj 22:20 anonim: a ja wrócę do meritum - to miały być mieszkania bez opłat, a kazuje się, że opłaty są wyższe niż w Poznaniu
# wczoraj 22:19 anonim: niech się cieszą, że im w ogóle płacimy
# wczoraj 22:19 anonim: to ja też będę
# wczoraj 22:19 anonim: dlatego ja płacę z opóźnieniem
# wczoraj 22:19 anonim: niezły interes
# wczoraj 22:19 anonim: wiadomo
# wczoraj 22:18 anonim: przez miesiąc nabijając sobie odsetki
# wczoraj 22:18 anonim: no bo raz w miesiącu
# wczoraj 22:18 anonim: \i to z opóźnieniem
# wczoraj 22:18 anonim: i raz w miesiącu księgują wpłaty
# wczoraj 22:18 anonim: raz w roku organizują spotkanie
# wczoraj 22:18 cruel: moze wspolnota powinna przetarg oglosic na uslugi zarzadzania?
# wczoraj 22:17 anonim: nawet, jeśli za rok - to niech mi ktoś wytłumacz, CO oni robią za tę cenę??
# wczoraj 22:17 cruel: a oferty byly 20-25% tansze
# wczoraj 22:17 cruel: zebralem nawet propozycje od innych firm, wyslalem nati na poczte i zero odpowiedzi
# wczoraj 22:17 anonim: jest w planie na 2009
# wczoraj 22:17 anonim: chyba za rok
# wczoraj 22:17 anonim: 27585,00 - za ile?? za miesiąc??
# wczoraj 22:17 cruel: poprzedni zarzad na slowa o zmianie zarzadcy strasznie sie pienil i nie chcial nawet o tym slyszec
# wczoraj 22:16 anonim: ten aktualny mniej sięudziela, to nie wiem, ale poprzedni.....
# wczoraj 22:16 nati: lider proponowal drozsza firme... przypominam tym, ktorzy nie pamietaja zeszlorocznych propozycji
# wczoraj 22:16 cruel: anonim, widzialem
# wczoraj 22:16 anonim: wynagrodzenie administracji 27 585,00
# wczoraj 22:15 anonim: Cruel, a nie widziałeś, że cały poprzedni zarząd tak gorliwie bronił Lidera??
# wczoraj 22:15 nati: owszem, gdyby nie moja kolezanka, to zielen kosztowala by jeszce wiecej
# wczoraj 22:15 anonim: pani od zieleni, sprzątaczka, Lider
# wczoraj 22:15 anonim: u są sami krewni i znajomi królika
# wczoraj 22:15 cruel: dlaczgo tak usilnie bronisz Lidera
# wczoraj 22:15 cruel: ale Cie nie rozumiem
# wczoraj 22:14 cruel: nie chce Cie obrzucac, nati
# wczoraj 22:14 anonim: ale gdzieś tam było opisane jaka jest wysokośc działki dla LTG
# wczoraj 22:14 anonim: Nati pomijac moja sympatie do Ciebie , ale ta pani z firmy od zieleni to tez dostała ta fuche tylnym wejsciem ..to jakby twoja kolezanka ...wiec /
# wczoraj 22:14 nati: chwilowo zniknac musze... tak pisze, gdyby cruel chcial mnie dlugo obrzucac jeszcze... poczekaj z 20 min
# wczoraj 22:14 anonim: a jak bez?
# wczoraj 22:14 anonim: jak z piwnicą to nie wiem
# wczoraj 22:14 anonim: owszem, z piwnicą
# wczoraj 22:14 anonim: z piwnicą?
# wczoraj 22:13 anonim: 0,56 od metra?! Ile mamy metrów we wszystkich budynkach, niech ktoś policzy, bo mi się nie chce
# wczoraj 22:13 nati: no ciesze sie... nie chcialam nic ukrywac
# wczoraj 22:13 cruel: widac wlasnie
# wczoraj 22:13 nati: oczywiscie... dkladaja mi do pensji... czesto tez przysylaja kawe i ciasteczka
# wczoraj 22:13 anonim: od dawna powtarzam, że trzeba zmienić Lidera, miały być o tym rozmowy na zebraniu, bo SD bezprawnie go narzucił
# wczoraj 22:12 cruel: nati, tak ich bronisz, masz dzialke od tego?
# wczoraj 22:12 nati: reszta jest dla nas
# wczoraj 22:12 anonim: ale za co?
# wczoraj 22:12 nati: "haracz" dla lidera to 0,56 od metra
# wczoraj 22:12 cruel: proponuje na zebraniu wspolnoty poruszyc temat zmiany administratora na tanszego i bardziej zaangazowanego
# wczoraj 22:12 anonim: a najbardziej zainteresowani ni słychu (
# wczoraj 22:12 anonim: ale ja nadal nie rozumiem dlaczego trawa ma być podlewana codziennie, a nie co drugi dzień albo trochę rzadziej
# wczoraj 22:12 anonim: ciekawe, kto komu miał działkę odpalić za tę wycenę - panienka Liderowi, czy na odwrót? bo wzajemnie aż popiskiwali, tak się popierali gorliwie
# wczoraj 22:12 anonim: no własnie...
# wczoraj 22:11 anonim: od polowy czerwca lipiec i troche sierpnia bezie lało
# wczoraj 22:11 anonim: haracz, dobre określenie
# wczoraj 22:11 nati: ale jezeli by zrobic symulacje z placeniem P. Dozorczyni i z kosztami systemu, to z pewnoscia bedzie bardziej oplacalny... pamietac tez trzeba o oszczedzaniu wody
# wczoraj 22:11 anonim: ja czarownica jestem
# wczoraj 22:11 anonim: fakt, były rozmowy o systemie nawadniającym, a zaproponowała to ta panienka od zieleni, poparł Lider
# wczoraj 22:11 cruel: to nie jest czynsz, tylko haracz dla Lidera
# wczoraj 22:11 anonim: bedzie
# wczoraj 22:10 anonim: może będzie deszczowe lato...
# wczoraj 22:10 anonim: dokladnie
# wczoraj 22:10 anonim: dokładnie
# wczoraj 22:10 nati: generalnie, to rozmowy o systemie nawadniajacym byly takie z ogrodnikami takie, ze na nasze osiedle hwilowo sie nie nadaje, bo wszyscy dopiero sie wprowadzili i kredyty placa i nie przejdzie
# wczoraj 22:09 anonim: i muldy
# wczoraj 22:09 anonim: tak
# wczoraj 22:09 anonim: ale monitoring by sie przydał
# wczoraj 22:09 anonim: myślę że warto wymienić te kwoty głośno na zebraniu
# wczoraj 22:09 cruel: a nawadniacze jeszcze lepszym, jak w czasie ucieczki sie wylozy na mokrej trawie
# wczoraj 22:09 anonim: a miały to być mieszkania bezczynszowe :/
# wczoraj 22:09 anonim: moze nie wszytko od razu
# wczoraj 22:09 anonim:
# wczoraj 22:08 anonim: to my sie wycofujemy
# wczoraj 22:08 anonim: w sumie spora różnica
# wczoraj 22:08 anonim: ojej
# wczoraj 22:08 nati: 110,26 dokladnie
# wczoraj 22:08 cruel: TABLICZKI DOBREM NARODU I NAJLEPSZYM SPOSOBEM NA ZLODZIEJA
# wczoraj 22:08 nati: teraz jest stuwa mniej
# wczoraj 22:07 nati: a tabliczka od piaskowej jest
# wczoraj 22:07 anonim: a teraz ile jest?
# wczoraj 22:07 nati: 210,50 dokladnie
# wczoraj 22:07 nati: od duzego mieszkania (71,6m2 z piwnica) to jest 210 bez wody i smieci (nie liczylam, bo to juz zalezy ile kto ma osob w mieszkaniu)
# wczoraj 22:07 cruel: taka tabliczka moze i bylaby skuteczna, gdyby ja wyrwac razem ze slupem z ziemi i zdzielic zlodzieja po lbie
# wczoraj 22:06 anonim: była tabliczka teren prywatny ! czy cos tam
# wczoraj 22:06 cruel: ludzie, przestancie sie osmieszac
# wczoraj 22:06 anonim: halo
# wczoraj 22:06 anonim:
# wczoraj 22:05 cruel: i jak google maps robi zdjecia z satelity to przy zblizeniu widac tresc
# wczoraj 22:05 anonim: była tabliczka -teren prywatny...chyba o tym mowicie?
# wczoraj 22:05 cruel: taka duza, ze widac ja z Krosinka
# wczoraj 22:05 cruel: a byla
# wczoraj 22:04 anonim: a była tabliczka -osiedle monitorowane?
# wczoraj 22:04 cruel: przeczytal i uciekl... wszedl od drugiej strony i wlamal sie do auta
# wczoraj 22:04 cruel: hehehe, tego, ktory chcial sasiadowi zwinac passata na pewno odstraszyla
# wczoraj 22:04 anonim: tylko bardzo prosimy o ustawienie tabliczek w taki sposob aby byly i zauwazalne i czytelne... bo nie sa (
# wczoraj 22:03 anonim: Juz nie ma tej tabliczki, przynajmniej przy wjezdzie od piaskowej
# wczoraj 22:03 anonim: tabliczka "Osiedle Monitorowane" -odstraszy niejednego złodzieja )
# wczoraj 22:02 anonim: szczególnie gdy na osiedlu mieszka sporo dzieci
# wczoraj 22:01 nati: muldy sie przydadza baaardzo
# wczoraj 22:01 anonim: Popieramy
# wczoraj 22:01 anonim: ja jestem za odrzuceniem nawadniaczy, jeżeli chodzi o monitoring i muldy to jestem za
# wczoraj 22:01 cruel: anonim z godz.21:56 - zgodze sie z Toba, poprzedni zarzad byl tylko z nazwy
# wczoraj 22:01 nati: choc znajac zycie i pozniej tez :/
# wczoraj 22:00 nati: bedzie powracac, az czego nie uzgodnimy
# wczoraj 22:00 anonim: niestety
# wczoraj 22:00 anonim: nie nikt o seksie narazie nie pisze
# wczoraj 22:00 cruel: znowu powraca temat, o ktory sie ostatnio zarlismy?
# wczoraj 22:00 anonim: a jeszcze wywóz nieczystości itp
# wczoraj 21:59 cruel: ooo, wesolo tu dzisiaj
# wczoraj 21:59 cruel: witam:)
# wczoraj 21:58 anonim: potem juz nie było owczego pedu
# wczoraj 21:58 anonim: to sporo doliczając opłatę dla LTG
# wczoraj 21:58 anonim: na pierwszym zebraniu chyba tylko dwie osoby odwazyly sie zaglosowac inaczej niz wiekszosc
# wczoraj 21:58 nati: zgadza sie 1,34 i 1,50 od metra
# wczoraj 21:58 anonim: taaa, na następnym uchwalimy budowę chodniczka dla bloku B
# wczoraj 21:58 anonim: z kazdym zebraniem jest lepiej..
# wczoraj 21:57 anonim: na głosy na NIE
# wczoraj 21:57 anonim: po cholerę w takim razie zawracać tyłek zebraniami, na których wszyscy się kłócą i nic konstruktywnego z nich nie wynika?
# wczoraj 21:57 anonim: spokojnie teraz co niektórzy beda odwazniejsi
# wczoraj 21:56 anonim: tez sie zgodze
# wczoraj 21:56 anonim: jeżeli faktycznie 2,84 za metr to odpada
# wczoraj 21:56 anonim: jak Lider tupnie nóżką to oni już lecą i robią to, co zaleci
# wczoraj 21:56 anonim: jest NAS większość
# wczoraj 21:56 anonim: cały ten zarząd wspólnoty (obecny jak i poprzedni) chodzi na pasku Lidera
# wczoraj 21:55 anonim: wypieprzac masie kasy na zielona trawke, kiedy sa inne, ważniejsze rzeczy, na przykład ogrodzenie lub monitoring
# wczoraj 21:55 anonim: 1,34 + 1,50 za metr?
# wczoraj 21:55 nati: widze, ze w uchwale o platnosciach sa luki do wypelnienia na bierzaco ;D
# wczoraj 21:54 anonim: wy chyba ludzie rozumu nie macie
# wczoraj 21:54 anonim: a ja nie mam zamiaru płacić kasy za fanaberie co niektórych i chęć posiadania codziennie podlanej trawki za oknem
# wczoraj 21:54 nati: to bedzie dodatkowo od metra na pewno... ale jeszcze szczegolow nie znalazlam
# wczoraj 21:53 anonim: lepiej sie nastawić odpowiednio zeby nie spasc z krzesła potem na zebraniu..
# wczoraj 21:53 anonim: ...
# wczoraj 21:52 anonim: tak konkretnie dla małego i dużego mieszkania
# wczoraj 21:51 nati: to zdaje sie jest cyba w tym planie...
# wczoraj 21:51 anonim: dokladnie moze ktoś wie?
# wczoraj 21:50 anonim: a czy ktoś może napisać o ile wzrosną opłaty po realizacji tych wszystkich inwestycji? bo to chyba najważniejsze
# wczoraj 21:50 nati: i nasadznia bede jeszcze trwaly, bo przy jednym bloku nie wsadzono nic do tej pory
# wczoraj 21:49 anonim: no ok
# wczoraj 21:49 nati: a z tym przesadzaniem to bylo tak, ze zmienily miejsce zamieszkania krzewy, ktore nie rosly w dobrym dla siebie srodowisku, za gesto lub za blisko budynkow
# wczoraj 21:48 nati: z tym tez jest nieciekawie (z pieskami), bo wykonczyly nam krzewy na klombie przy wjeździe od ul. piaskowej
# wczoraj 21:48 anonim: trzeba się dzielić
# wczoraj 21:48 anonim: i przesadzanie tych samych drzewek , ale wszystko w ramach tej samej wspónoty i żeby nie było
# wczoraj 21:47 anonim: myślałam że osiedlowe pieski wystarczająco dbają o nawożenie
# wczoraj 21:46 anonim: to nie tylko zielone placyki, ale tez krzewy, dbanie o watpliwej pieknosci kolorowe drewinka, nawozenie itp
# wczoraj 21:46 anonim: żółto-brązowy
# wczoraj 21:46 anonim: hehhh
# wczoraj 21:45 anonim: zółty
# wczoraj 21:45 anonim: dla mnie to i tak pozostanie szokiem żeby tyle pieniędzy wydawać na utrzymanie kilku placy trawki, no ale cóż niech większość zadecyduje
# wczoraj 21:45 anonim: mozemy zrobic glosowanie jaki wolimy kolor:zielony czy zolty
# wczoraj 21:45 anonim: Może nie ma planu ogrodzenia, booooo czekamy na następne budynki i nasz developer ma ciągle chyba decydujące zdanie ../ cooo?
# wczoraj 21:44 anonim: tyle, ze jak tylko ubieglego lata pojawilo sie źdźbło suchej trawy, to zaraz podnosily sie glosy, ze nie dbamy o zielen
# wczoraj 21:43 anonim: szczerze powiem, ze i mnie powalily zeszloroczne walki o zielen... ale takie sa realia na naszym stepie
# wczoraj 21:43 anonim: różne sprawy maja swoje priorytety
# wczoraj 21:42 anonim: hihi
# wczoraj 21:42 anonim: hehh no tez tak mozna
# wczoraj 21:42 anonim: to ja w takim razie polubię żółtą trawę
# wczoraj 21:42 anonim: a tak przyjezdzaja co 2 tygodnie
# wczoraj 21:42 anonim: w miesiacach lipcu i sierpiu musieli by nasi ogrodnicy przyjezdzac codziennie... to by byla dopiero kasa
# wczoraj 21:41 anonim: no 4600 to też sporo
# wczoraj 21:41 anonim: zawiera utrzymanie zieleni
# wczoraj 21:41 anonim: dozorczyni płacimy za podlewanie? w takim razie co zawiera w sobie opłata za utrzymanie zieleni?
# wczoraj 21:41 anonim: system nawadniajacy lepiej to zalatwi... zaoszczedzi wode
# wczoraj 21:40 anonim: i bez sensu wylana woda
# wczoraj 21:40 anonim: 100 od bloku!!!
# wczoraj 21:40 anonim: hihi
# wczoraj 21:40 anonim: kasa ktpra placilismy P. Dozorczyni wzeszlym roku
# wczoraj 21:39 anonim: a w jaki sposób się zwróci?
# wczoraj 21:39 anonim: tyle, ze system nawadniajacy, to cos co z pewnoscia sie zwroci... w przeciwienstwie do ogrodzenia :/
# wczoraj 21:37 anonim: mam nadzieję że tak będzie
# wczoraj 21:37 anonim: przeciez mozemy go nie przeglosowac
# wczoraj 21:37 anonim: no i wlasnie taka jest mysl przewodnia
# wczoraj 21:37 anonim: zarzad jest od tego, zeby zaproponowac i wlasnie to uczynil
# wczoraj 21:36 anonim: zazwyczaj "plan" to coś co się zamierza zrobić
# wczoraj 21:36 anonim: a skąd taki plan skoro nikt o nim nic nie wie a zapewne większość go nie popiera
# wczoraj 21:34 slaszysz: Odnoszę wrażenie, że nie wszyscy rozumieją słowa "plan", "wstępny kosztorys" itp... Przecież nikt tych pieniędzy jeszcze nie wydał (bo ich jeszcze nie ma). Zauważcie, że realizacja dowolnego z tych pomysłów wymaga zwiększenia składki remontowej - i to znacznie.
# wczoraj 21:28 anonim: Poza tym nie inwestujmy w coś, co może owszem gdzieś tam poprawi nasze morale..., ALE NA CHWILE (( Bo bez ogrodzenia spać spokojnie nie będziemy:( 20000 zł w dobie kryzysu gospodarczego i brak płotu ??( Mam nadzieję, że pomysł z tym systemem... nawadniania ;P... to pomyłka... Inaczej uśmiejemy się nie lada, bo to firma LTG bedzię stała i świeciła oczami przed nami wszystkimi...
# wczoraj 21:17 anonim: no dokładnie ../
# wczoraj 21:11 anonim: zgadzam sie
# wczoraj 21:08 anonim: sorki ale te 20 000 zł. za ok. 2 miesiące w roku podlewania to chyba przesada
# wczoraj 21:06 anonim: czyli ten system nawadniający to pomyłka?
# wczoraj 20:56 anonim: Właśnie otrzymaliśmy email od Administratora Wspólnoty i niestety ku naszemu wielkiemu zdziwieniu plan zebrania nie przewiduje przedstawienia kosztorysu ogrodzenia terenu przez Administratora, zobowiązanego do tego przez uchwałę.
# wczoraj 20:43 kjatek: Wszyscy zgodnie uchwalili chęć sporządzenia przez Zarządce kosztorysu wykonania omawianego ogrodzenia - Punkt nr 6 Raportu z ostatniego zebrania.
# wczoraj 20:41 kjatek: Przez swoje sformułowanie :" ktoś tu zdurniał" w kontekście uważam istotniejszych i ważniejszych inwestycji osiedla jakimi są ogrodzenie osiedla , lub/ i Monitoring- problemu, o którym się mówi od roku jest nie na miejscu ../
# wczoraj 20:40 meb: a tak na marginesie to nie powiedziałbym, że większość była za ogrodzeniem/monitoringiem; trzymałbym się wersji, że kilka osób aktywnie do ogrodzenia namawiało, kilka wręcz przeciwnie; głosowania nie było
# wczoraj 20:38 meb: pkt. 10.4 protokołu z ostatniego zebrania - wycena systemu nawadniającego
# wczoraj 20:37 meb: byłem
# wczoraj 20:36 kjatek: Nieładnie, że pisze tak Pan o większości swoich współmieszkańców ... ( Zapytam, był pan na ostatnim zebraniu ?
# wczoraj 20:33 anonim: tak ale ogrodzenia (i monitoringu)
# wczoraj 20:32 meb: alcatraz: płot i kamery - ktoś tu zdurniał
# wczoraj 20:32 meb: z tego co pamiętam, to ktoś chciał, aby przygotowano wstępny kosztorys czy coś...
# wczoraj 20:31 anonim: system monitoringu posiada detektor ruchu i rejestruje na nośniku tylko wtedy kiedy "coś się dzieje"
# wczoraj 20:30 kjatek: Kto wpadł na pomysł zakupu "systemu nawadniającego " ??, jestem o tyle zdziwiona , gdyż byliśmy oboje z mężem na dwóch i jedynych do tego czasu zebraniach i nie przypominam sobie za bardzo poruszenia choć przez chwile tego wątku ... 8O ? Ogrodzenie i monitoring to były główne wątki.
# wczoraj 20:25 kjatek: dzień dobry Państwu Ja w sprawie..a właściwie z pytankiem :
# wczoraj 20:19 anonim: i co? bedziesz siedzial 24h przed monitorem?
# wczoraj 20:13 anonim: monitoring - jestem za! obraz można będzie prawdopodobnie przekazać na tv kablową i stronę www
# wczoraj 20:12 anonim: spoko i tak ukradną bez sensu płot połóżcie złodziejom gotówkę na ziemi
# wczoraj 20:12 anonim: hm.. system monitorujacy tanszy niz system nawadniajacy..
# wczoraj 19:44 anonim: Plan gospodarczy na rok 2009: utrzymanie zieleni 4608,00 zł. do tego budowa systemu nawadniającego za 20 000 zł. No proszę.. a podobno kryzys mamy...
# wczoraj 10:21 goldman: a z tym podpianiem pod komputer sasiada to w tej chwili wiekszosc wlaman jest dokonywana do zle zabezpieczonych sieci bezprzewodowych (wlan) a nie poprzez lacza typu dsl czy kablowka. dodam tez ze w gadugadu mozna podejrzec pelny adres ip i jakos sie nie wlamuja.
# wczoraj 10:16 goldman: reszta to propaganda w telewizji ze w internecie nie jestesmy anonimowi - bo owszem jezeli ktos popelnia przestepstwa (np. wlamanie na serwer) to nie ma wiekszych problemow by go namierzyc (chyba ze dane osobowe u providera sa sfalszowane a wlamywacz dokonujac wlamu korzystal z posrednictwa kilkunastu serwerow np. w roznych krajach)
# wczoraj 10:13 goldman: tak samo jest z bilingami telefonicznymi - czy po numerze twojej komórki mozna namierzyc twoj adres zamieszkania? odpowiedz: tak ale tylko sadownie
# wczoraj 10:12 goldman: dane osobowe sa poufne zgodnie z ustawa o ochronie danych osobowych i tesatowi wolno je udostepniac tylko na zadanie sadu
# wczoraj 10:12 goldman: na googla latwo znalesc jak namierzyc adres po numerze ip np. «link» -> bez nakazu sadowego nie ma takiej mozliwosci
# wczoraj 10:11 goldman: dokladnie bzdura no chyba że jesteś prokuratorem ale ja nie udostepniam nikomu numerow ip - jest tylko koncowka hosta typu ~tesatnet.pl - czyli tyle co nic bo i tak wiadomo ze wiekszosc jest podpietych w kablowce tesatu
# 01/02/2009 23:01 anonim: GPS = Głupoty Powtarzasz Sąsiedzie
# 01/02/2009 22:57 anonim: a po co?
# 01/02/2009 22:54 GPS: hihi
# 01/02/2009 22:54 GPS: jezeli ktos tu jest dobry w te klocki to zapraszam niech mnie znajdzie
# 01/02/2009 22:53 GPS: mozna z taka dokładnoscia namiezyc ze numer nawet mieszkania mozna znalesc niewspominajac juz o tym ze mozna sie podpiac pod komputer sasieda
# 01/02/2009 22:51 GPS: Panowie i Panie ip nie zaleznie czy jest stałe czy zmienne mozna namierzyc z jakiej okolicy jest wysyłane poczytajcie na necie ja to rozpracowuje obecnie
# 01/02/2009 20:48 anonim: ale tu pustki dzisiaj, nikt się nie kłóci:( persona non grata, nati, cruel, daliście sobie siana?
# 01/02/2009 20:09 anonim:
# 01/02/2009 19:18 anonim: No przy ostatnich śniegach późno było widać pracę pani dozorczyni... więc proszę się nie dziwić pytaniom o odśnieża
# 01/02/2009 18:01 anonim: ciekawostka: wyjeżdzając ulicą Lipową (nad mostkiem) skręcamy w lewo w kierunku piekarniosklepu Tosmak i skręcamy w drugą ulicę w prawo - jesteśmy na ulicy piaskowej w Krosinku zresztą w mosinie też jest ulica piaskowa
# 01/02/2009 17:37 anonim:
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.19 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje