Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj134
Wczoraj180
Ten tydzień314
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 33
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Oferta programowa TVK
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Oferta programowa TVK

Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1176

• konto skasowane
Ponawiam prosbe do zainteresowanych - przesylajcie swoje propozycje programow, ktore chcielibyscie ogladac.
We wtorek - 22.04.2008 ma zostac podjeta decyzja co do oferty programowej.
Propozycje prosze przesylac na adres serwis@tesat.pl

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1177

• rjankes
  • Senior Boarder
Koniecznie TVN24
ponadto:
- TVN Turbo
- Polsat Sport
- Polsat Sport extra
- Eurosport
- Cartoon Network
- Pakiet Discovery

No i oczywiście podstawa:
- TVN
- TVN7
- TVP1
- TVP2
- Polsat
- TV4

PS. co należy wpisywać w tytule maila?

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1178

• kjatek
  • Junior Boarder
- Planete
- TVN Style
- TVN CNBC
- National Geographic
- Animal Planet
- WTK
- VIVA, MTV
- 4FUN.TV

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1179

• miecho
  • Fresh Boarder
Discovery
National Geografic
TVP 1 2 3 Kultura
TVN
POLSAT
TVN24

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1180

AXN
Fox Life

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1182

fox life
zone club

koniecznie:)

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1183

• rjankes
  • Senior Boarder
Mango 24 i ITV - nie no żartuję

...ale przydałby się jakiś pakiet filmowy np. HBO - ale to pewnie zbyt wiele jak na kablówkę.

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1184

• miecho
  • Fresh Boarder
No i oczywiście TV TRWAM!
Bez ojca reżysera nie da się żyć!

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1185

• konto skasowane
I tu sie mylisz;)
W Poznaniu w ofercie cyfrowej jest prawie wszystko, do nas swiatlowod juz sie buduje;) Na poczatek bedzie kilkadziesiat kanalow analogowych, docelowo ok 200 w analogu i cyfrze.
Zobacz na www.tesat.pl/oferta/telewizja-cyfrowa

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1189

Witam sąsiadów

Ostatnio w skrzynce na listy znalazłem korespondencję od Administracji w sprawie zainstalowania urządzeń służących do odbioru TV kablowej w mieszkaniu. Po zapoznaniu się z projektem uchwały nr5/2008 nasunęło mi się kilka pytań na które mam nadzieję uzyskam odpowiedź na forum:

1. Ile będzie Nas kosztowało wykonanie instalacji i prac określonych w paragrafie 1 i 2 uchwały nr5 oraz zainstalowanie urządzeń do odbioru TVK w mieszkaniach ?

2. W jaki sposób i dokąd będzie prowadzona instalacja w mieszkaniu ?

3. Jakie będą opłaty za korzystanie z TVK, jakie będą dostępne programy ?

4. Czy będzie możliwość połączenia się z internetem ?

Nasze pytania wynikają z faktu posiadania platformy Polsatu.
Oczywiście nie mamy nic przeciwko wykonaniu instalacji w budynku nr 16, jednak nie mamy zamiaru płacić i za kablówkę i za cyfrowy polsat (albo rybki albo akwarium , tym bardziej że część programów na pewno będzie się pokrywała.

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie w tej sprawie i cenne informacje.<br><br>Edytowany przez: Emilkozak, w: 2008/05/07 02:47

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1191

• konto skasowane
1. Nic nie bedzie nas to kosztowalo, TESAT pokrywa wszystkie koszty inwestycji.
2. Instalacja zostanie podlaczona do juz istniejacych gniazdek - jesli ktos nie bedzie chcial korzystac - nie bedzie mial sygnalu;)
3. Oferta na stronie www.tesat.pl, dla Krosna/Mosiny skonstruowana bedzie inna oferta cenowa:)
4. Internet - jak najbardziej, przykladowo za 1Mbit - 39 PLN, bez limitu transferu
Wiecej pytan - wal smialo na priv.

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1192

• sasiad
  • Fresh Boarder
witam kolegę TO juz coś bardziej wyjasnie nie było tego ujać w piśmie wysłanym do wszystkich mieszkańćów przez LTG ? No i podstawa jakie my mamy gwarncje że faktycznie tak będzie jak kolega szanowny to przedstawił powyżej ????? POZDRAWIAM SERDECZNIE ps jeszcze jedno skoro ma być wykorzystana ta instalacja ktura mamy w domu bez wiercenia i tak to powinno byc no bynajmniej mnie sie tak wydawało ''' to dlaczego w pismie zostało to ujete w formie Z SZACHT DO MIESZKAŃ I W MIESZKANIACH KABLE BĘDĄ ROZPROWADZONE W KORYTKACH O PRZEKROJU PROSTOKATNYM ????? To jest zupełnie nie zrozumiałe

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1193

• sasiad
  • Fresh Boarder
JESZCZE JEDNO WARZNE PYTANIE DO ZARZADU NASZEGO I FIRMY LTG
- maMy zapłaciĆ za utrzymanie zielenie 3000pln no ok wiadamo to kosztuje TYLKO ŻE ; JA JESZCZE NIE WIDZAŁEM ABY KIEDYKOLWIEK podlewnao nasza trawę a juz jest to potzebne bo za chwile będzie my mieli stepy akermaskie gdyz miejscami trawa wysycha o koszeniu nawet nie wspomnę CO SIE DZIEJE PYTAM GRZECZNIE ??????
- następne na miejscach parkingowych ZIELSKO ŚCIELE SIE OSTRO i co////???? I NIC
Moje pytanie zasadniczy czy my jako mieszkańcy mamy zabiegac o to i prosić zarzadcę aby wykonywał swoje postawowe obowiązki/ przecież powinni tego dogladac i działac w tej kwesttji za to biora nasze pieniązki A MOZE JA TEGO NIE ROZUMIE SORY ,MOŻE POLITYKA LTG to brać kase za naj mniejszy wysiłek

SZANOWNI MIESZKAŃCY NIE MACIE TAKRZE TAKIEGO WRAŻENIA /
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
A zarza nasz prosze o interwencje w tej kwestji

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 9 mies. temu #1194

• konto skasowane
Faktycznie, LTG nie doinformowalo wszystkich jak nalezy:(
Kable beda prowadzone na klatce schodowej w korytkach, do mieszkania sygnal bedzie docieral kablami, ktore sa juz przeciez pod tynkiem:) Z szafki Tesat zostanie podprowadzony kabelek do szachtu telekomunikacyjnego, tam spiete zostana z juz istniejacymi i czesc:) Jedyna rzecz, ktora zostanie zmieniona w mieszkaniu to gniazdko, jesli bedziesz chcial korzystac z internetu. Do wyboru gniazda podtynkowe, natynkowe, do wyboru, do koloru:) Jezeli masz jeszcze jakies pytania - wal smialo, wpadnij na browara to wszystko wytlumacze:)

Odp: Oferta programowa TVK 3 lata, 8 mies. temu #1197

• sasiad
  • Fresh Boarder
witam kolegę pytanie kiedy faktycznie naj szybciej bedziemy mieć INTERENET W MIESZKANIACH???? pozatym kolega chyba korzysta z jakiegoś netu bezprzewodowo może dacie jakieś namiary jak z niego korzystać pozdrawiam serdecznie
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.87 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje