Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj126
Wczoraj180
Ten tydzień306
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 73
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Wyjazd z parkingu
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Wyjazd z parkingu

Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #382

• z
No fajne choinki/trawke zrobili ale czy zauważyliscie ze nie zrobili zaznaczonego na rysunku wyjazdu do ulicy strzeleckiej z parkingu - teraz trzeba nawracac i przejezdzac droga miedzy budynkami ktora pewnie czasem bedzie zastawiona samochodem ktory zatrzymywa sie pod klatka np. w ramach wnoszenia czegos wiekszego...
Załączniki:

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #384

• k
Trafne spostrzezenie... ciekawe czy doczekamy sie tego wjazdu? tym bardziej, ze teraz tych aut zatrzymujacych sie pod blokiem bedzie wiecej, ludzie zaczynaja sie wprowadzac

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #385

• gość
Czy tylko ja odnoszę wrażenie że parking na planie wygląda zupełnie inaczej niż ten wybudowany?

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #386

• slaszysz
  • Expert Boarder
Obrazek obrazkiem, ale liczy się plan, który wszyscy powinni posiadać. A na planie niestety wjazd jest pod oknami.

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #387

• nati
  • Expert Boarder
i o to chodzi... wizualizacja sobie a rzeczywistość sobie!
prawda jest taka, że nic nie musiało wyglądać na Piaskowej, tak jak na obrazku:( pół biedy, że tylko na wjeździe na parking się skończyło

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #388

• Biedrona
I masz racje kobieto:)Nie bójmy sie nazywac rzeczy po imieniu:dry:
ps. A jak bysmy sobie tak sami zrobili wyjazd od Piaskowej, kupi sie pozbruku pare metrów , zbiorom sie chłopy dwa dni i jest...co wy na to? Zgłaszac to developerowi ?

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #389

• slaszysz
  • Expert Boarder
Chciałem tylko zauważyć, że tam są teraz miejsca parkingowe i ich posiadacze raczej by się nie ucieszyli z ich braku (pomijając kwestie formalne).

Drzew o takiej wysokości jak na rysunku też nie ma, skandal!

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #390

• konto skasowane
Slaszysz, faktycznie, drzew nie uswiadczysz, zamiast tego pojawil sie grzyb w piwnicy ;(
Pomimo wykonania otworow wentylacyjnych, na drzwiach od piwnicy poczely sie piekne plamki, przy blizszym przyjrzeniu - grzybki jak sie patrzy...
Ciekawe co na to developer? Pewnie znowu bedzie, ze sie czepiam...

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #393

• slaszysz
  • Expert Boarder
OK, zajmę się tym jutro. Mówisz o pomieszczeniu WC czy jakimś innym?

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #394

• nati
  • Expert Boarder
pomimo tego, że deweloper prawdopodobnie nic nie będzie musiał w kwestii dodatkowego wjazdu na parking robi, wydaje mi się, że trzeba z tym zawalczy, bo wszyscy będą przejeżdżać pod blokiem A (nie tylko jego mieszkańcy) na parking, a to przyjemne nie będzie!
wyjścia są dwa:
1. staramy się o wybudowanie jakiegoś wjazdu ekstra
2. wprowadzamy ruch jednokierunkowy, tak żeby chociaż połowa ruchu samochodowego była z głowy

Poza tym przydalyby sie progi zwalniajace przed wejsciem na klatke.<br><br>Edytowany przez: nati, w: 2007/09/23 20:21

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #395

• konto skasowane
Hej,

w mojej piwnicy na drzwiach, na razie...

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #398

• konto skasowane
Ja to w ogóle nic z tego planu nie rozumiem... Z drugiej strony bloku na rysunku nie widać żadnych miejsc parkingowych, a w rzeczywistości są... W dodatku jakoś dziwnie nierówno podzielone, trzy krótkie, jedno takie, że dwa samochody by weszły. Swoją drogą, gdyby to zostało pomyślane, to robiąc ten maleńki parking o pół metra szerszy, więcej samochodów by się mogło zmieścić, stojących ukosem. Dziwnie to jakoś rozplanowane, naszego miejsca parkingowego z okien w ogóle nie widzimy, to jak tu się nie denerwować, czy ktoś się przy aucie nie kręci? (aa, nawiasem - sąsiadów, którym notorycznie zajmowałam miejsce na miniparkingu, przepraszam - korzystałam z ich nieobecności i zostawiałam samochód "na oku". Dziękuję za wiadomość, oczywiście już tam parkować nie będę ) A z tym wyjazdem, to macie rację, przydałby się drugi. Droga przy klatce schodowej jest tak wąska, że nie ma mowy o tym, by się dwa samochody mogły minąć - ostatnio miałam przymusowy postój, bo sąsiedzi musieli wypakować swoje rzeczy, a sporo tego było. No i co? Przecież nie ich, i nie moja wina, że taki przejazd... Przysięgam, jak jeszcze na kolejną przeprowadzkę się natknę, wrócę się i po trawniku jeździć będę

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 4 mies. temu #399

• slaszysz
  • Expert Boarder
Co do blokowania przejazdu to faktycznie jest to irytujące. Ale zawsze można stanąć w narożniku drogi koło budynku albo chociaż wjechać kawałek na chodnik, żeby nie blokować przejazdu.

A propos tego planu, to się właśnie zorientowałem że te dwa co mam nieco się różnią. Ten który dostałem w zeszłym roku jest inny od tego co jest teraz w rzeczywistości.

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 3 mies. temu #480

• gość
Jeszcze bardziej irytujące jest, gdy niektórzy notorycznie parkują swoje samochody w narożniku drogi, obok niedoszłego sklepiku, przed parkingiem. Droga na parking jest i tak dość wąska, w końcu ktoś nie wyrobi na zakręcie, większym autem można się nie zmieścić. Parking jak na razie jest prawie pusty, można parkować w dowolnym miejscu, więc może by tak jednak korzystać z miejsc parkingowych, zamiast utrudniać życie innym? Z parkingu do bloku nie jest daleko, dwadzieścia metrów spaceru jeszcze nikomu nie zaszkodziło

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 3 mies. temu #488

• konto skasowane
Cóż, widać, apel pozostaje bez odzewu, bo samochody wciąż tam parkują. Szkoda, że niektórzy są egoistami...

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 3 mies. temu #489

Może nie czytują naszego forum;)

Odp: Wyjazd z parkingu 4 lata, 1 miesiąc temu #700

• mieszkaniec bloku B
Witamy Serdecznie Sąsiadów jak już zdążyliście się zorientować odebraliśmy nasze własne M jesteśmy z tego bardzo zadowoleni. Jest nas już (właścicieli) coraz więcej. A nie wiem czy wiecie że miejsc parkingowych tzw dodatkowych nie przydzielonych jest przewidziane mniej niż w pierwotnej wersji. Razem z odbiorem mieszkania przydzielono nam określone miejsce parkingowe i w związku z tym zwracamy się z UPRZEJMĄ PROŚBĄ aby stawiać samochody na swoich miejscach przydzielonych żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień i nie zadziałała metoda łańcuszka (mi zabrali miejsce to ja postawię samochód tam gdzie uważam) POZDRAWIAM WSZYSTKICH W NOWYM ROKU.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.66 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje