JJB napisał(a):
[b]Prosiłem i konstruktywne uwagi.
ad 1. jak najbardziej konstruktywane 'opanujcie się'
ad. 2 Miały byc tablice, gdzie one są ??
Tablice są w trakcie ustalania treści.
czy moge sam zaproponować treść? ustalanie 2 zdań przez miesiąc to jakby długo....
A tymczasem widziałem kolejnego TIRA pomykającego w nocy przez naszą kostkę - za naprawy zapłacimy wszyscy...
ad. 3 Szlabany na pilota od strzeleckiej zamykane na noc - koszt 3,000PLN i po sprawie, skończy się skracanie drogi.
Po, ewentualnym, zamknięciu drogi przy ul strzeleckiej będzie jeden szlaban mniej
- Nie mówiłem ze potrzebne sa 2 szlabany. wystarczy jeden - na jednym wjeździe/wyjeździe. Załatwi to sprawę, zarówno gości jak iklietów sklepu. Uniemożliwi skracanie drogi przez osiedle.
ad. 4. kolega mieszka w bloku A ?
werdług mnie wyjazd na ulice piaskową jest bardzo niebezpieczny, drzewan ograniczają widzoczność, blisko jest zakręt. a chłopaki ze stodoła-tuning sprawdzają czy amorki już wyjda górą, czy jeszcze nie....
znacznie bezpieczniej jest wyjeżdżać strzelecką.
A tak na marginesie to nie wiem co strażacy by powiedzili, gdyby był tylko jeden wyjazd z osiedla.
ad. 5 a jak chcesz sobie zamykac doge, to wysatrczy od pisakowej połozytc kilka bali i nie trzeba będzie żadnych krawężników rozbierać...
Rozwiązanie ciekawe. Proszę bardziej szczegółowo je rozwinąć.[/quote][/quote]
rozwijam: developer obgrodził pryszły plac budowy i zdaje się że zbywa mu kilka beleczek z ogrodzenia. Po położeniu ich w przejeździe sprawa jest załatwiona - do czasu az ktos to przestawi, albo wjedzie traktorem.
pozdrawiam<br><br>Edytowany przez: marklar, data: 18/11/2008 14:35