Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj119
Wczoraj180
Ten tydzień299
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 80
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Domofon
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Domofon

Domofon 3 lata, 11 mies. temu #979

• slaszysz
  • Expert Boarder
Kod do domofonu został zmieniony, szczegóły w gazetach...

...żartowałem, sprawdźcie pocztę.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #997

• RE Domofon
... sprawdzałem pocztę i nic nie ma, a jeśli nie miałbym poczty ?
Po co w ogóle ten kod został zmieniony ?

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #999

RE Domofon napisał(a):
... Po co w ogóle ten kod został zmieniony ?

...może dlatego ze sami tego chcieliśmy? ;p

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1000

• RE2 : Domofon
fajnie tylko możnaby tak skuteczniej innych domowników poinformować o tym fakcie , a nie człowiek stoi pod tym domofonem z siatami z marketu i wbija kilka razy ten sam kod. Do tej pory nie wiadomo jaki on jest, a informacja na maila poszła chyba do elitarnego grona...

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1001

Oooo tak, mnie też wkurza elitarne grono! Albo cichcem poprzenoszą śmietniki, albo biegają po okolicy i zbierają śmieci i nikogo nie poinformują że taka fajna impreza:) Na pohybel im!

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1002

• slaszysz
  • Expert Boarder
Chodziło o pocztę tradycyjną.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1004

• nati
  • Expert Boarder
pragnę uprzedzić komentarze i przeprosić, że nie zostało wystosowane zapytanie do mieszkańców 16 o rodzaj cyfr występujących w kodzie do domofonu
obecna kombinacja została narzucona przez serwisanta - nie przez zarząd

rzeczywiście sami tego chcieliśmy i to, że tak brzydko powiem "kupą całą"... przypominam, że kwestia wyniknęła na zebraniu w suszarni <br><br>Edytowany przez: nati, w: 2008/02/24 13:52

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1005

• ?
Czy mamy teraz kod indywidualny dla każdego mieszkania, czy znowu jeden dla wszystkich? Bo jeśli znowu jest jeden ogólny kod, to za chwilę wszyscy w okolicy będą go znali, więc po nic takie działanie. A wiem, że niektórzy mają kod indywidualny, stąd moje pytanie.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1006

• slawek
  • Junior Boarder
? napisał(a):
Czy mamy teraz kod indywidualny dla każdego mieszkania, czy znowu jeden dla wszystkich? Bo jeśli znowu jest jeden ogólny kod, to za chwilę wszyscy w okolicy będą go znali, więc po nic takie działanie. A wiem, że niektórzy mają kod indywidualny, stąd moje pytanie.

Ty masz indywidualny.
Tylko ciiiiiiii, bo jak go rozklepiesz po okolicy to juz taki nie bedzie.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1007

To chyba oczywiste że indywidualne kody ma elitarne grono. To jeden z wielu przywilejów.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1008

• !
Aaa, to dziękuję bardzo Będę ciiiiicho

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1009

• slaszysz
  • Expert Boarder
RE2 : Domofon napisał(a):
fajnie tylko możnaby tak skuteczniej innych domowników poinformować o tym fakcie , a nie człowiek stoi pod tym domofonem z siatami z marketu i wbija kilka razy ten sam kod. Do tej pory nie wiadomo jaki on jest, a informacja na maila poszła chyba do elitarnego grona...

Tak, najlepiej było go przykleić na drzwiach wejściowych - wtedy każdy by był dobrze poinformowany.

Między zmianą kodu, a wrzuceniem informacji do skrzynek minęła może z godzina, czego jeszcze się czepiasz człowieku? Może zawiadomienie miało być na papierze czerpanym i dostarczane przez portiera?

A kody indywidualne może będą... a może nie. Bo w sumie nie chce już mi się tego załatwiać - i tak się ktoś przyp...przyczepi, że suma cyfr kodu nie tworzy liczby pierwszej albo jeszcze coś innego.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1010

• Małżeństwo
Panie Slaszysz,

Mój komentarz:

Pana poziom jest naprawdę żałosny. Przykro stwierdzić, ale to nie dla Pana stanowisko. Po pierwsze poziom wypowiedzi... szkoda słów, po drugie - nierozumienie na czym polega funkcja członka zarządu...Nie będziemy tego Pana uczyć. Już za dużo Pan powiedział, za dużo Pan psuje, nie pozwolimy zrobić z naszego osiedla ŚMIETNISKA !!!Nie wiem skąd Pan jest, ze wsi...pewnie. To nie jest Białoruś , a Pan nie jesteś Łukaszenka...W Polsce panuje DEMOKRACJA!!!! Jeśli choć trochę rozumie Pan o czym mówię ...Proszę koniecznie wziąść sobie do serca moją NASZĄ wypowiedź i inaczej postępować, poszukać innej drogi do porozumienia z mieszkańcami, bo skończy się to dla Pana z pewnością bolesnym upadkiem. Owe przesłanie kierujemy również do pozostałych członków wątpliwego zarządu. My mówimy dość !!!

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1011

Małżeństwo napisał(a):
Nie wiem skąd Pan jest, ze wsi...pewnie.

Ehm ehm...wszyscy tu jesteśmy ze wsi...chyba że Krosno otrzymało prawa miejskie a ja tego nie zauwazyłam...kajam się

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1012

• obywatel
Przeslalem tego posta do ambasady Bialorusi.
Cóż za brak taktu!

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1035

• kkk
  • Fresh Boarder
Małżeństwo napisał(a):
Panie Slaszysz,

Mój komentarz:

Pana poziom jest naprawdę żałosny. Przykro stwierdzić, ale to nie dla Pana stanowisko. Po pierwsze poziom wypowiedzi... szkoda słów, po drugie - nierozumienie na czym polega funkcja członka zarządu...Nie będziemy tego Pana uczyć. Już za dużo Pan powiedział, za dużo Pan psuje, nie pozwolimy zrobić z naszego osiedla ŚMIETNISKA !!!Nie wiem skąd Pan jest, ze wsi...pewnie. To nie jest Białoruś , a Pan nie jesteś Łukaszenka...W Polsce panuje DEMOKRACJA!!!! Jeśli choć trochę rozumie Pan o czym mówię ...Proszę koniecznie wziąść sobie do serca moją NASZĄ wypowiedź i inaczej postępować, poszukać innej drogi do porozumienia z mieszkańcami, bo skończy się to dla Pana z pewnością bolesnym upadkiem. Owe przesłanie kierujemy również do pozostałych członków wątpliwego zarządu. My mówimy dość !!!

Jeśli panuje demokracja, to dlaczego prostaku nie zgłosiłeś się do zarządu??? Zdenerwowanie slaszysza jak sądzę wynika z ludzi takich jak wy,którym nigdy nic nie pasuje. Wszyscy chcieli kosze do segregacji odpadów - załatwione,ale teraz problem bo muszą gdzieś stać. Chcieliście zmiany kodu, teraz problem bo jest zmieniony. ŻENUJĄCE!!!!

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1037

• ...)
Noooooooo! heee, niezły poziom .Proponuję Panu papieroska na świerzym powietrzu...

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1038

• ;)
no w koncu!!!!!!!

ustawka przed blokiem??
proponuje na noze albo tulipany

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1039

• ...)
Ale u nas nie rosną tulipany .... ? Mam nadzieję, że jak już się dogadamy w najważniejszych kwestiach ...to na kolejnym zebraniu wspólnoty spotkamy się jak cywilizowani KULTURALNI ludzie. Co??!! Jest szansa?

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1041

• nati
  • Expert Boarder
alez czy ktos na zebraniu nie byl kulturalny?
to jest w tym wszystkim najsmieszniejsze

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1044

• kkk
  • Fresh Boarder
...) napisał(a):
Noooooooo! heee, niezły poziom .Proponuję Panu papieroska na świerzym powietrzu...

Dziękuję, nie palę. Może troszkę mnie poniosło, ale jak czytam te wynurzenia co niektórych to zastanawiem się gdzie oni się wychowywali???
W iraku??? a teraz powiew wolności dał im prawo do pisania takich bzdur???

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1045

• ziomek
Witam szanownych mieszkańców Słonecznego Osiedla. Byłem niedawno obejrzeć mieszkanie w celu zakupu. Skusiła mnie piękna lokalizacja. Nie wysoka cena za m. Wspaniały widok na pobliski WPN i rozległe pola. Po prostu bajka. Już chciałem podpisać umowę na zakup mieszkania, i coś mnie podkusiło żeby popatrzeć czy nie ma jakiegoś forum. Rewelka !! Jest!!! I cóż tu czytamy. Drogi dojazdowe fatalne. Miejsc parkingowych mało. No i podstawowa sprawa sąsiedzi. Osobiście uważam najważniejsza sprawa. (Psa można wydać, z żoną rozwieść ale sąsiadów już często ma się do końca życia). Czytając to forum upewniłem się że w tak szacownym towarzystwie nie potrafił bym się znaleźć. Nie potraficie dogadać się w żadnej najdrobniejszej sprawie. Kłótnie, wyzwiska, pomówienia. Przeszkadza wam dosłownie wszystko (nawet puste pole jest dla was bardziej ohydne od kolorowych kontenerów śmieciowych). Nakazałbym, właścicielowi tego pola, na waszym miejscu je wybetonować, wtedy spełniało by ono być może wasze odczucia estetyczne. Dla mnie po przeczytaniu tego forum, w wielu przypadkach, okazujecie się większymi wieśniakami od mieszkańców tej pięknej wioski. Lekarstwem na wasze niesnaski może być znalezienie jakiegoś wspólnego wroga.(może w sprawie dróg) Wasza energia przelana na taki cel może być bardzo owocna. Ja osobiście jestem wam wdzięczny za to forum. Nie popełniłem dzięki niemu błędu życiowego, kupując to mieszkanie.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1046

• skas.na prośbę użytk.
...) napisał(a):
Ale u nas nie rosną tulipany .... ? Mam nadzieję, że jak już się dogadamy w najważniejszych kwestiach ...to na kolejnym zebraniu wspólnoty spotkamy się jak cywilizowani KULTURALNI ludzie. Co??!! Jest szansa?

Zeeeeeeeeerbaaaanieeee!!! Pewnie znowu będziemy tam siedzieć cicho i zastanawiać się kto jest kim na forum
A tak poważnie to ciekawa jestem ilu mieszkańców korzysta z forum. Bo kiedy ktoś za każdym razem wpisuje sie jako gość pod innym znakiem interpunkcyjnym cieżko stwierdzić ile osób jest rzeczywiście przeciw. Bo mam wrażenie, że tę burzę robią dwie, góra trzy osoby.
A może tak zebrania w suszarni co tydzień? Każdy powie, co myśli, w cztery oczy....

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1047

• skas.na prośbę użytk.
Przeszkadza wam dosłownie wszystko (nawet puste pole jest dla was bardziej ohydne od kolorowych kontenerów śmieciowych).

Kochany Ziomku, tu naprawdę mieszkają super ludzie (np My . Wiem, że jak sie czyta forum można spaść z krzesła. No cóż normalni i fajni ludzie nie maja wpływu na to co wypisują buraki.
A o tym polu pisałam JA. Owszem jest ono ładne, ale mnie chofziło o śmietnik jaki jest na tym polu i porównałam go do naszych czystych i kolorowych kontenerów.
My naprawdę jesteśmy fajni

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1050

• nerw
Jak ktoś zmienia kod do domofonu, to powinien ZANIM to nastąpi poinformować łaskawie mieszkańców. Grzebał jakiś facet przy domofonie, a potem zniknął i nie można było się dostać do chaty! BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!! Nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł, ale może trzeba trzepnąć się w łeb zanim wpadnie się na tak świetny pomysł. A w skrzynce nic nie ma!!!!

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1053

• ///
ziomek napisał(a):
Witam szanownych mieszkańców Słonecznego Osiedla. Byłem niedawno obejrzeć mieszkanie w celu zakupu. Skusiła mnie piękna lokalizacja. Nie wysoka cena za m. Wspaniały widok na pobliski WPN i rozległe pola. Po prostu bajka. Już chciałem podpisać umowę na zakup mieszkania, i coś mnie podkusiło żeby popatrzeć czy nie ma jakiegoś forum. Rewelka !! Jest!!! I cóż tu czytamy. Drogi dojazdowe fatalne. Miejsc parkingowych mało. No i podstawowa sprawa sąsiedzi. Osobiście uważam najważniejsza sprawa. (Psa można wydać, z żoną rozwieść ale sąsiadów już często ma się do końca życia). Czytając to forum upewniłem się że w tak szacownym towarzystwie nie potrafił bym się znaleźć. Nie potraficie dogadać się w żadnej najdrobniejszej sprawie. Kłótnie, wyzwiska, pomówienia. Przeszkadza wam dosłownie wszystko (nawet puste pole jest dla was bardziej ohydne od kolorowych kontenerów śmieciowych). Nakazałbym, właścicielowi tego pola, na waszym miejscu je wybetonować, wtedy spełniało by ono być może wasze odczucia estetyczne. Dla mnie po przeczytaniu tego forum, w wielu przypadkach, okazujecie się większymi wieśniakami od mieszkańców tej pięknej wioski. Lekarstwem na wasze niesnaski może być znalezienie jakiegoś wspólnego wroga.(może w sprawie dróg) Wasza energia przelana na taki cel może być bardzo owocna. Ja osobiście jestem wam wdzięczny za to forum. Nie popełniłem dzięki niemu błędu życiowego, kupując to mieszkanie.

rozumiem Pańską decyzję...współczuję SD - jak inni potencjalni Klienci też poczytaja to forum...?

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1054

• /
nerw napisał(a):
Jak ktoś zmienia kod do domofonu, to powinien ZANIM to nastąpi poinformować łaskawie mieszkańców. Grzebał jakiś facet przy domofonie, a potem zniknął i nie można było się dostać do chaty! BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!! Nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł, ale może trzeba trzepnąć się w łeb zanim wpadnie się na tak świetny pomysł. A w skrzynce nic nie ma!!!!

Jestes idiota!!!

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1057

• slaszysz
  • Expert Boarder
nerw napisał(a):

W skrzynce powinna być mała karteczka - trzeba otworzyć skrzynkę, żeby ją zauważyć.

BTW, zdaje się, że każdy dostał klucze do drzwi zewnętrznych.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1060

• 18/6
Czy można wezwać jeszcze raz tego faceta który majstrował przy domofonie w bloku B ? Po jego "interwencji' przestało działać podświetlenie.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1061

• slawek
  • Junior Boarder
Ten facet majstrowal tylko przy bloku A z tego co wiem.
Proponowalbym Ci zglosic to zarzadowi, przekaza to dalej do SD - obowiazuje gwarancja.

Nie przez forum bo juz przestali tu zagladac;)
Ale mozna osobiscie sie pofatygowac<br><br>Edytowany przez: slawek, w: 2008/02/27 08:29

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1073

• symek
  • Fresh Boarder
W budynku "B" też coś manipulował bo nawet pytałem go czy ma może klucz do głównych drzwi od piwnicy.

Odp: Domofon 3 lata, 11 mies. temu #1081

• skas.na prośbę użytk.
Przynajmniej domofon przestał buczeć

Odp: Domofon 3 lata, 7 mies. temu #1285

• goldman
  • Administrator
Do kogo się zwrócić po indywidualny kod domofonu?

Odp: Domofon 3 lata, 7 mies. temu #1291

• slaszysz
  • Expert Boarder
Obecnie nie ma indywidualnych kodów. A ew. wizyta serwisanta będzie nas kosztować.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.58 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje