Małżeństwo napisał(a):
Panie Slaszysz,
Mój komentarz:
Pana poziom jest naprawdę żałosny. Przykro stwierdzić, ale to nie dla Pana stanowisko. Po pierwsze poziom wypowiedzi... szkoda słów, po drugie - nierozumienie na czym polega funkcja członka zarządu...Nie będziemy tego Pana uczyć. Już za dużo Pan powiedział, za dużo Pan psuje, nie pozwolimy zrobić z naszego osiedla ŚMIETNISKA !!!Nie wiem skąd Pan jest, ze wsi...pewnie. To nie jest Białoruś , a Pan nie jesteś Łukaszenka...W Polsce panuje DEMOKRACJA!!!! Jeśli choć trochę rozumie Pan o czym mówię ...Proszę koniecznie wziąść sobie do serca moją NASZĄ wypowiedź i inaczej postępować, poszukać innej drogi do porozumienia z mieszkańcami, bo skończy się to dla Pana z pewnością bolesnym upadkiem. Owe przesłanie kierujemy również do pozostałych członków wątpliwego zarządu. My mówimy dość !!!
Jeśli panuje demokracja, to dlaczego prostaku nie zgłosiłeś się do zarządu??? Zdenerwowanie slaszysza jak sądzę wynika z ludzi takich jak wy,którym nigdy nic nie pasuje. Wszyscy chcieli kosze do segregacji odpadów - załatwione,ale teraz problem bo muszą gdzieś stać. Chcieliście zmiany kodu, teraz problem bo jest zmieniony. ŻENUJĄCE!!!!