Z miłą chęcią zgłoszę swoją kandydaturę na owe stanowisko

))) Przede wszystkim Pan Slaszysz jest do wymiany. Przykre to, wiem... ale nie widzę innego wyjśćia. Ten człowiek nie jest poważny, w gruncie rzeczy robi sobie jaja z Nas i zajmowanego stanowiska. A to przecież Nas miał reprezentować, nasze interesy. Przypominam tym, którzy nie rozumieją. A jedno zdanko chcę skierować do Pani Persony ...Wie Pani Co? Czasami pisze Pani całkiem mądrze,

by po chwili pisać kompletnie od innej strony..
przewrotnie. Dziwne to wszytko. W życiu należy się chyba trzymać swoich przekonań, być im wiernym . Niech Pani nie idzie na psychologię...

)Niech Pani przyjdzie do mnie. Mam spory w życiu bagaż doświadczeń, do komunistów na pewno nie należę. To czego brakuje właśnie u nas na osiedlu to demokracji

Ten kto uważny się ze mną zgodzi ...A to forum ??
Dobrze, że jest Gdyby nie jego istnienie...boję się pomyśleć co by było teraz. Jedyny punkt zaczepienia
kręcenia się naszego "wspólnego interesu". Gdyby nie forum , nie było by zebrania , bo Pan Slaszysz się na nas wypiął, mówiąć:"Co ja mogę zrobić jak listy zostały wysłane ?". A wystarczyło wykonać jeden telefon do firmy Lider ....:)I proszę ..Można było ? Można. A śmietniki? - Ta sama bajka. Ludzie zgłaszają swoje problemy, a oni albo udają, że nie słyszą, albo twardo twierdzą, że obecne miejsce jest ok...nie sprawdziwszy nawet przepisów!!! Tu muszę użyć wykrzykników, przepraszam tych nieco bardziej " delikatnych ".Cały czas ktoś koordynuje ich pracę...tylko się nie ujawnia, te wszystkie przepisy, ustawy same sie na forum nie wzieły. A dzięki temu być moż e udało się uniknąć kary dla całego osiedla >>

Naprawdę, ludzie zbierzmy się w kupę i działajmy RAZEM. Naprawdę jesteśmy do tego zdolni. Nie ma się czego bać, to samo życie
Z pozdrowieniami dla WSZYSTKICH....<br><br>