Osiedle Słoneczne
Osiedle Słoneczne     Osiedle Morena     Osiedle Harmonia
  Osiedle     Osiedle Miodowe     Osiedle Olszynka     Osiedle TBS
An error occured during parsing XML data. Please try again.

Dzisiaj125
Wczoraj180
Ten tydzień305
Zalogowanych: 0
Niezalogowanych: 75
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!!
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 2 mies. temu #1479

• mloda
  • Junior Boarder
Dzisiaj ręce mi poprostu opadły . Wjeżdżam na parking i dojeżdżam do swojego miejsca parkingowego a tu problem. Otóż na miejscu parkingowym "2B" są zaparkowane dwa auta, nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że auta te stoją jeden za drugim i uniemożliwiają przejazd. Brawo!!! Ludzie ja rozumiem ale nie bądźcie samolubni i pomyślcie czasem co w takiej sytuacji mają zrobić Ci kierowcy którzy mają miejsce parkingowe w dalszej części parkingu. Nie wiem czy właściciele maja dwa auta - jeśli tak tą są wolne miejsca a jeśli autko czarne ( nie mam pewności bo bylo ciemno) blokowało autko czerwone to trzeba było to zrobić z głową a nie bez jej użycia....

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 2 mies. temu #1480

• kjatek
  • Junior Boarder
Auto stało 2 godziny i nie uniemożliwiało przejazdu. Samolubnym, bezmyślnym i bezczelnym osobnikiem jest właściciel czerwonej corsy, która na całą noc zaparkowała na cudzej własności. Wielokrotne prośby i zostawianie kartek nie skutkują, nie zamierzam narażać własnego pojazdu parkując na gorzej widocznym miejscu szczególnie po ostatnich próbach kradzieży. Ludzie zacznijcie myśleć i szanować oczywiste zasady!

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 2 mies. temu #1481

• kjatek
  • Junior Boarder
Chyba nie będe niemiła, kiedy powiem, ze wystarczyło troszeczkę pomysleć... Tyci tyci... i wyminąć obiekt na drodze. A tu troche kombinacji i już się gubimy... Mam nadzieję że nie uraziłam koleżanki...

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 2 mies. temu #1482

• marklar
  • Fresh Boarder
Nie chce byc marudny, ale gdzie te tabliczki 'teren prywatny' itd ? Nie kazdy musi wiedziec co znaczaja te tajemnicze znaczki na kraweznikach, dopoki nie bedzie to jasno zaznaczone to ludki beda stawac gdzie popadnie i tyle. Moze zarzadca w koncu wypelni to co na ostatnim zebraniu bylo uchwalone ??

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 1 miesiąc temu #1484

• Sam
  • Fresh Boarder
proponuje zorganizowac strajk i przestac placic LTG za zarzadzanie dopoki nie wywiaze sie z zaplanowanych rzeczy

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 1 miesiąc temu #1485

• Sam
  • Fresh Boarder
Ja dla przykladu od grudnia do odwolania przestaje robic przelewy na konto LTG

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 1 miesiąc temu #1486

• symek
  • Fresh Boarder
Blokowanie kogokolwiek świadczy o idiotyźmie i złośliwości tej osoby.
Też miałem sytuację kiedy moje miejsce zostało zajęte przez "przyjezdną" osobę (które przecież może nie wiedzieć iż miejsca są prywatne bo NIGDZIE nie ma takiej informacji) i nawet nie przyszło mi do głowy aby takiej osobie "dawać nauczkę" poprzez zastawianie jej. Auto postawiłem na miejscu dla inwalidów i żadna krzywda mi się nie stała.

Nie chcę nawet mysleć co by było gdyby ktoś mnie zablokował, a musiałbym w nocy z dzieckiem jechać na ostry dyżur po zastrzyk odczulający bo dostałoby ataku kaszlu (nasze dziecko jest alergikiem).<br><br>Edytowany przez: symek, data: 09/12/2008 18:25

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 1 miesiąc temu #1487

• kjatek
  • Junior Boarder
Idiotą jest osobnik, który podkreśla że NIGDZIE miejsca nie są oznakowane - rozumiem że mogę postawić się na miejscu parkingowym oznaczonym twoim numerkiem i "UDAWAĆ" że nie zauważyłam numerka? Niektórzy mają na tyle tupetu że nawet po przeczytaniu kartki na własnym aucie z prośbą o odjechanie ignorują ją. Co do przejezdnych to rozumiem że jeżeli ktoś u kogoś prawdopodobnie nocuje to wypadało by zainteresować się i poradzić by jednak parkowała na miejscu np. dla inwalidów.
Co do krzywdy to jeżeli ukradną tobie auto to wtedy zrozumiesz różnicę w widoczności pojazdu.

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 1 miesiąc temu #1488

• symek
  • Fresh Boarder
Nie napisałem że miejsca "...nie sa oznakowane" tylko że nie ma informacji iż są one prywatne...proszę czytać ze zrozumieniem.
Może wystarczyłoby ustawić 3-4 tabliczki informacyje przy wjazdach?
A jeśli ktoś myśli że "lepsze" miejsce parkingowe uchroni go przed złodziejem to życzę powodzenia (mojemu znajomemu w wakacje złodzieje wyprowadzili auto z prywatnej posesji było po 9 wieczorem).

"...rozumiem że mogę postawić się na miejscu parkingowym oznaczonym twoim numerkiem i "UDAWAĆ" że nie zauważyłam numerka?..." - to już by była czysta złośliwość.

"...Niektórzy mają na tyle tupetu że nawet po przeczytaniu kartki na własnym aucie z prośbą o odjechanie ignorują ją..." - to świadczy tylko o kulturze tej osoby (chociaż wiele zależy od tego w jakim tonie rzeczona kartka została napisana.

Pozdrawiam

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 1 miesiąc temu #1489

• skas.na prośbę użytk.
Tabliczki są już gotowe i lada dzień będą zamontowane. Może nawet już są.

Odp: BRAWO DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 lata, 1 miesiąc temu #1492

• rjankes
  • Senior Boarder
Jak dzwoniłem do LTG w połowie listopada to zapewniali mnie, że do końca listopada będą "na bank".
Jak wiemy ostatnio "banki" nie są już takie pewne
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.63 sekundy

® © THIRD-DIMENSION   Rewolucyjne strony internetowe w 3D!  |  Strony z systemami CMS  |  Sklepy internetowe  |  Aplikacje